Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar elime geçen joola k3 karbon tahta hakkında hiçbir bilgim yok p700 e göre kıyaslayarak değerlendirme yapabilirmisiniz hexer hd ile uyumu nasıl olur teşekkürler

Gönderim Zamanı:

İlk bilgiyi ben vereyim o tahta karbon değil :)

7 kat ağaç bir tahta. Pek vibrasyonlu değil. p700 daha hislidir. Bu daha az vibrasyonlu ve daha düz atan bir tahta. Kafası da stiga gibi ağır değildir. Dengeli ve ortalama bir tahtadır. Oldukça eskidir. 8 sene önce oynamıştım. Hey gidi günler...

Gönderim Zamanı:

aradaki katman karbon gibi görünüyor arkadaşımda öyle demişti karbon sandım :) p700 den daha mı hızlıdır peki hissiyat konusunda aynı tadı vermez tabiki ancak sesi çok farklıymış tahtanın öyle duyumlar almıştım

Gönderim Zamanı:

Üzerinde oyuklar olan enteresan bir sapı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hoş bir hissi vardı. O zamanlar Sriver FX'i ıslak yapıştırırdık. Ondan sonra salonda herkes bizim tarafa bakardı nerden geliyo bu ses diye.

Gönderim Zamanı:

tahtayı denedim bana p700 den biraz daha hızlı geldi (çok fazla bir fark yok ) hissiyat olarak beklenildiği gibi aynı tadı vermedi ancak sesi çok hoşuma gitti tok bi sesi var tahtanın herseye rağmen bir p700 olmadığını anladım :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 177 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..