Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar bir sıkıntı olmazsa 18-30 ocak arası antrenörlük kursu açılacak gelmek isterseniz benimle irtibata geçebilrsiniz yardımcı olmaya çalışacağım.

0 554 584 85 83

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

hocam eğer besyo mezunuysan veya herhangi bir branşta antrenörsen zaten teorik derslerden muaf olacaksın fakat dersler hafta içi saat 4ten sonra hafta sonu tüm gün olacak federasyonla son prüzleri halledeceğiz inşallah bu hafta içi

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar bu hafta içi federasyonun kararını bekleyeceğiz www.tmtf.gov.tr adresinden kurslar ve duyurular bölümünden ilanın yayınlanmasını kontrol edelim. Yayınlanır yayınlanmaz hemen Denizlide açılacak olan 1.kademe antrenörlük kursuna katılmak istiyorum yazan bir dilekçeyi 0312 310 51 32 nolu federayonun fax numarasına faxlayalım. Ardından Garanti Bankası Ankara Anafartalar Caddesi Şubesi nezdinde bulunan 711/629 95 11 nolu federasyonumuzun banka hesabına 300,00-TL 1.Kademe antrenörlük kurs ücretini yatıralım ve kurs günü buluşalım diğer evraklar orada sizlerden alınır. Kolaylıklar

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

hocam hee bir açılsın kursta ama gelemezsen kalırsın diye düşünüyorum gerçi o kursu verecek öğretim görevlilerinin inisiyatifine kalmış bir durum

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar federasyondan üzücü haber geldi bugün önümüzdeki hafta çalıştay olduğu için hiç bir kurs verecek hoca müsait değilmiş onun için haziran veya temmuz ayına ertelendi kursumuz duyurulur

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Bende denizlideki kursa katılmak istiyorum...size zahmet olmazsa bana önceden haber verirseniz okuldan izin alma işlemlerini tamamlayayayım...

okuldaki öğrencilere masa tenisini sevdirmek istiyorum.ancak idarecemiz izin vermiyor antronörlük belgem olmadığı için...

manisali_sosyalci@hotmail.com

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 503 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..