Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bu lastikler sizce tenergy serisini geçebilecek mi? deneyen varsa birçok profosyonel oyuncu kullanmaya başlamış, tenergy den daha hızlı aynı spin değerinde ve daha kontrollü olduğu söyleniyor mümkün mü bu, yorum yapar mısınız?

Gönderim Zamanı:

Evet yabancı forumlarda beğeneni çok. Bluefire da aynı şekilde. Ben Bluefire'ın çok başarılı olduğunu bizzat biliyorum, Evolution da aynı üretim serisinden, ufak tefek farklar dışında o da iyi olacaktır. Ama Tenergy'i geçmesi ayrı bir konu. Evo ve Bluefire farikadan fena halde boosterlanmış ürünler.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Konu ile alakalı olmayabilir ama ben Bluefire M3'ü denedim beğenmedim. Tibhar Aurus Soft M3'ten daha iyiydi bana göre. Yabancı forumlarda Evolution serisinin Japonya'da üretilebileceği söyleniyor. Alanlar üzerinde barkod yok demişler. Fakat lastiğin avrupadan önce Asya pazarında satılmaya başlanması ilginç.

Gönderim Zamanı:

şu an avrupa'da da satılıyor ve hepsi made in japan yazılıymış.

bu tenergy kopyası olmayacak farklı kontrol hissi yüksek ve en spinli lastik diye piyasaya çıktı hadi bakalım.

anlamadığım şey mümkün mü bir lastiğin hem en hızlı hem en spinli hem de kontrollü olması? fizik kurallarına aykırı.

Gönderim Zamanı:

:oop:

yazmıyormuş bunlarda ben nianmor ile karıştırdım onda yazıyor. yabancı forumlarda japon üretimi olduğunu okudum da ben onların yalancısıyım.

Gönderim Zamanı:

Bu gün 1,9 FX-P yi denedim, 1,9 olduğunu bilmesem maksimum kalınlıkta diyebilirdim. Çok güzel bir lastik, ince lastik kullanmadığım için bana çok tuhaf geldi, incesi böyle atıyorsa max. nasıl olur acaba?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 451 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..