Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

herkese merhabalar

Terfi ligi hakkında pek bilgiye sahip değilim maçlar ve katılım koşulları hakkında bilgi verebilcek deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

sistem nasıldır yanlış anlamadıysam ligde oynamadığım için bir klüp takımıyla anlaşıp katılabilirim bir de busene maçlar nerede yapılıyor ilginize teşekkürler

Gönderim Zamanı:

merhaba,benim bildiğim kadarıyla iki sistemde yapılacak.ilk ayak İstanbılda Nisan ayında yapılacak.Nisan ayın son haftası diye .İkinci ayaksa Terfi Final maçları Gaziantepte yapılacak.Federasyondan öğrenebilirsin.Bursa'dan sevgiler.

Gönderim Zamanı:

yardımınız için teşekkürler federasyonun sitesinden baktım da gruplar olarak yapılıyor anlaşılan sonrada şampiyona inşallah busene katılıp o maç temposunu yaşamak istiyorum

Gönderim Zamanı:

Valla öyle.zengin olursam.Kimi istersen söyle onu getireceğim terfiye Burakcım

Gökhan sen Burakla oyna o yeter terfi merfi sıkıntı olmaz onun backhandlerine....

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

izmirde oynanan gruptan konya barospor ( adından emin değilim muammer abilerin takım) , konya dsi ve rixos antalya çıktı maçlarda ismail abiyi izlemek büyük zevkti türk samsonov ya :-) şampiyona da da farkını yaratacağını düşünüyorum

Gönderim Zamanı:

Bence terfilerde savalievler 1., fener 2. Ve kasimpasa 3 olur. Konyada sadece muammeri biliyorum yanindakiler ne kadar saglamdir bilemiyorum... Ankaradan 1. Cikan takimin ise kasimpasayi yenebilecegini sanmiyorum...

Gönderim Zamanı:

konyada mustafa abi var muammer abinin yanında ikisi sağlam maşallah ama malum terfiler zor herşey olabilir bayanları bilmiyorum malesef yardımcı olamıyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 359 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..