Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

Spor amaçlı Masatenisi oynamaktayım ama kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için önce orta düzey bir raket toplamam gerektiğini düşünüyorum. Backhandim kuvvetli değil atack oynamayı seviyorum ancak düşüncelerimle gerçekleşen bir olmuyor.

Bu hafta şirketten bir arkadaşım Çin'e gidiyor. 100$ civarı tavsiye edebileceğiniz lastik ve sap varmı?

Teşekkür ederim.

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Spor amaçlı Masatenisi oynamaktayım ama kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için önce orta düzey bir raket toplamam gerektiğini düşünüyorum. Backhandim kuvvetli değil atack oynamayı seviyorum ancak düşüncelerimle gerçekleşen bir olmuyor.

Bu hafta şirketten bir arkadaşım Çin'e gidiyor. 100$ civarı tavsiye edebileceğiniz lastik ve sap varmı?

Teşekkür ederim.

Değerli arkadaşım madem 100 dolar bütçen var o kadar uzaklara gitmeye gerek yok. Türkiyeden de alabilirsin tahtayı, lastiği üsütünede alacağın malları görmesi cabası...Hoşgeldin...

Gönderim Zamanı:

ATTACT : FRIENDSHİP 804 40 TL
DEFANCE : FRIENDSHİP 804 40 TL
TAHTA : Andro Blax OFF 95 TL
YAPIŞTIRICI : Andro Turbo Fix 50 ml. 35 TL

Bu şekilde bir düşüncem var. Tabi bu bütçeye daha iyi şeyler alınabilirse hazır Çin'e giden varken aldırayım diye düşündüm.

Gönderim Zamanı:

FRIENDSHİP 804 40 TL bu lastiği 9,5$ a buldum. Aynı lastiğin hightspin olanınıda 14$ a buldum. Bi tanede tahta ayarladığımda sanırım beni bir gömlek arttırır.

Teşekkür ederim Bilal Bey,

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 389 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..