Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Herkese iyi forumlar arkadaslar,

Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum ve edindiğim izlenimler sayesinde combo raket almaya karar vermiştim.Gectiğimiz cumartesi günü bu çarşamba turnuvam olduğunu öğrendim ve yoğunluğum nedeniyle de combo raket yaptırma fırsatım olmadı.Bende her ne kadar istemesemde hazır raket almak mecburiyetinde kaldım.Aldığım raket Butterfly'ın Werner Schlager 700C modeli.

Daha önce kullandığım raketlerde hazır raketti ve en incesi 1,8mm lastiğe sahipti.Yeni aldığım ise Wabaka 1,5mm lastiklere sahip.Raketle biraz oynama şansım oldu ve topa vurduğum anda çıkan ses çok garip ve ince geldi.Daha önce 1,5mm raket kullanmadığım için sesin garip gelmesi normalmidir yoksa sahte raket olma gibi bir ihtimali var mı? (Raketi 70 TL ye aldım)

Bir sorum daha var 1,5mm lastiğe sahip raketler hangi tarz oyun stili içindir ve spin,control veya speedden hangisini geliştirmek için daha uygundur?

Gönderim Zamanı:

Herkese iyi forumlar arkadaslar,

Bir sorum daha var 1,5mm lastiğe sahip raketler hangi tarz oyun stili içindir ve spin,control veya speedden hangisini geliştirmek için daha uygundur?

a) spin

B) control

c) hız

d) hiç biri

Cevap: D şıkkı

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Bir sporcunun kıyafetleri, raketi, topu çok iyi olupta oyunu kötü ise biz hemen (malzemeler butterfly oyun wakaba) deriz. Ama Dünyanın en ucuz ve kötü raketi bir oyuncu için en iyi malzeme olabilir. Önemli olan sporcu ile malzemenin uyum içinde olmasıdır. Bu tahta ve lastik iyidir demem. Ancak sporcunun oyun stilini gördükten sonra kullandığı malzeme hakkında düşüncelerimi söylerim. İyi turnuvalar

• Beğen 1
  • 3 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 375 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..