Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Duyduğuma göre FB TV yayına başladığında masa tenisi de dahil olmak üzere tüm amatör şubelerin belirli bir saati olacakmış ve masa tenisiyle ilgili aktiviteler ve turnuvalardan görüntüler yayınlanacakmış.

Bu da hiç yoktan iyidir. Belki de diğer kanallara örnek olur ve TV de masa tenisi yavaş yavaş artar.

Gönderim Zamanı:

pek bir işe yarayacağını düşünmüyordum bu kanalın açıkçası.

ama böyle bir imkan sağlarlarsa gerçekten çok güzel olur.

sürekli takip ederim..

Gönderim Zamanı:

ben iyi olacagini dusunuyorum daha kanali izlemedim ama masa tenisi gösterimi olacaksa diger kanallara ornek olacagini dusunuyorum bu da masa tenisini olumlu etkiliyecektir

Gönderim Zamanı:

valla oturup izledim.selçuk yula ile daum habire sohbet ediyorlar.bi numara yok.

Gönderim Zamanı:

İnşallah düzenli yayına geçip masa tenisi ile ilgili bişeyler gösterilir. :gulumse:

Gönderim Zamanı:

böyle bir şey olursa çok güzel olur.

acaba çinlilerin veya diğer ülkelerin böyle bir kanalı var mı,bilen varsa bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

merhaba, zaman zaman fenebahce tv yi seyrederim ancak masa tanisi ile ilgili

herhangi bir habere bile rastlamadım. günlerini ve saatlerini biliyorsanız lütfen

yayınlayın bizlerde faydalanalım. selamlar

Gönderim Zamanı:

Ya izleyip duruyorum ama masa tenisi hakkında hiç bişey göstermediler daha.

Gönderim Zamanı:

yanlıs hatırlamıyorsam 3 gün önce fenerbahçe tv de masa tenisi haberi varmış.ben de izleyemedim ama sanırım tekrarını veya masa tenisi hakkında yeni yayınları verirler.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
Gönderim Zamanı:

aylar geçti fb tv'de bir masa tenisi maçı denk getiripde izleyemedim :asabi:

acaba ben mi saatleri denk getiremiyorum,yoksa fb tv hala... :bye:

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Bence mükemmel olur.Küçük adımlarla başlayan faaliyetlerin ilerede büyük gelişme göstereceginden eminim.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar boşuna beklersiniz.Bir arkadaşım orada çalışıyor, ona sordum yok öyle bişey dedi.Olursa bile haber tarzı olur maç falan vermezlermiş

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Valla artık benim de umudum kalmadı. :down: Güya her sporun hafta içinde belirli bir saati olacaktı ama bir türlü beceremediler. BJK TV de açıldı ama ne gösterirler bilemem.

Gönderim Zamanı:

kusura bakmayın ama bir beşiktaşlı olarak masa tenisi müsabakalarını verse dahi fb tv yi izleyemem :P::D: şaka bi yana saat gün hakkında bilgisi olan var mı ne zaman yayınlanıyomuş

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Ben bi tane haber gördüm bayan masatenisi takımımız 3. oldu diye

o da gece yarısı idi.

Gönderim Zamanı:
Ben bi tane haber gördüm bayan masatenisi takımımız 3. oldu diye

o da gece yarısı idi.

arkadaşlar fbtv de masatenisi görüntüleri verileceğini haber alırsanız ya da herhangi bir saati varsa buraya bildirin...hepimiz yararlanalım...ben takip ediyorum ama henüz rastlayamadım fbtv'de...

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

bugün fenerbahçe tv de saat yaklaşık 4:30 civarları masa tenisi görüntüleri vardı Gürhan abiyle yapılan röportajı gösterdi antremandan bazı görüntüler vardı gerçekten güzel imkanlara sahipler özellikle Gürhan abi birine sahipler büyük bir avantaj.

Gönderim Zamanı:
bugün fenerbahçe tv de saat yaklaşık 4:30 civarları masa tenisi görüntüleri vardı Gürhan abiyle yapılan röportajı gösterdi antremandan bazı görüntüler vardı gerçekten güzel imkanlara sahipler özellikle Gürhan abi birine sahipler büyük bir avantaj.

haklısın burak...her takıma lazım gürhan yaldız gibi biri... :alkis:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 304 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..