Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Salı ve Cuma günler 17:00-20:30 saatleri Beylikdüzü Koç ilköğretim okulunda, diğer günler Beylikdüzü 75.yıl lisesinde antremandayız. Gelebilirseniz oynarız.

Gönderim Zamanı:

tamam gelmeye calışacagım sana ulasabilecegim bir numara varmı hergün oynuyrsunuz yani 75 , yıl lisesinde saat kaçla kaç arası

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Selamlar, ben de yakın zamana kadar Beylicium'da arkadaşla oynamaktaydım. Arkadaş satış yapınca oynayacak kimse kalmadı. Hafta içi 19:30 sonrası ve Cumartesi 16:00'dan itibaren, pazarları da tüm gün müsaitim. Oynayacak arkadaşlardan cevap bekliyorum.

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Salı ve Cuma günler 17:00-20:30 saatleri Beylikdüzü Koç ilköğretim okulunda, diğer günler Beylikdüzü 75.yıl lisesinde antremandayız. Gelebilirseniz oynarız.

Merhaba,

Antremanlara devam ediyor musunuz?

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Antremanlara Beylikdüzü Kültür Merkezi altında bulunan salonda devam ediyoruz. Ancak ramazan nedeniyle iftara yakın saatlerde karşılıklı haberleşerek antreman yapmayı düşünüyoruz.

Önümüzdeki hafta içi antreman gününü kararlaştırıp burdan ilan edebiliriz.

Gönderim Zamanı:

Ancak ramazan nedeniyle iftara yakın saatlerde karşılıklı haberleşerek antreman yapmayı düşünüyoruz.

İftar programı olursa güzel olur. Sahura kadar antrenmen yaparız artık :) Dün akşam antrenmana gittiniz mi ?

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Beylikdüzü Kültür Merkezi Masa Tenisi Salonunda (18.07.2013) saat: 21:30'da antremandayız. Müsait olan arkadaşları bekliyoruz. Görüşmek üzere...

Gönderim Zamanı:

Çok güzel bir antreman oldu. Gelen arkadaşlara teşekkür ederiz. Hafta içi iftar sonrası antremanlara devam etme kararı aldık. Günlerini burdan duyuracağız.

Gönderim Zamanı:

Ramazan ayında olduğumuzdan dolayı saat 21:00 den sonra antrenman yapabiliyoruz.Bu defa da şöyle bir sorun ortaya çıkıyor: Salona gittiğimiz saatte Kültür Merkezinde yetkili birilerini bulmak imkansız, sadece güvenlik personeli var. Onlarda haklı olarak "Yetkili kimse yok" diyerek bizi pek almak istemiyorlar. Birkaç defa yetkililere telefonla ulaşıp izin alarak antrenman yapmasına yaptık ama yine de sıkıntılı bir durum. İzin aldığımız günü buradan yazarız.

Gündüz yani mesai saatlerinde antrenman yapmak isterseniz, dilediğiniz kadar salonda kalabilirsiniz. Nitekim öğleden sonraları her gün antrenman yapan arkadaşlarımız da var.Onları salonda bulabilirsiniz.

Antrenmanlarımızı bayramdan sonra daha da düzenli olarak yapabileceğimizi düşünüyorum. Görüşmek üzere...

Gönderim Zamanı:

Merhaba Sadi abi,ben bıraktım gibi bişey antremanları,dershaneden ve okuldan dolayı çok zor oluyo artık, ama arada Rıfat abiyle Taner abi çağırıyolar sağolsun beylikdüzü kültür merkezine gidiyorum,seni de bekleriz abi:)

Rıfat bey ile tanışmıştım,gelmek isterim....

Gönderim Zamanı:

Merhaba Sadi abi,ben bıraktım gibi bişey antremanları,dershaneden ve okuldan dolayı çok zor oluyo artık, ama arada Rıfat abiyle Taner abi çağırıyolar sağolsun beylikdüzü kültür merkezine gidiyorum,seni de bekleriz abi:)

Atakan,hangi günler gidiyorsunuz?

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Benim 9. sınıfı okuduğum yerde masalar vardı biz oynuyorduk. Şimdi 10. sınıfı başka okulda okuyacagım. Bunun için, masa tenisi olayı benim için bitmiş oldu. Gayette zevk alarak oynuyordum. Eğer antremanlara hala devam ediyorsanız ve 1 kişilik yeriniz varsa, bende gelmeyi düşünürüm :D

Gönderim Zamanı:

Beylikdüzü Kültür Merkezinde antremanlara devam ediyoruz ancak 14 Eylül 2013 tarihinde kültür merkezinde bulunan masatenisi salonunun tadilata alındığını öğrendik. Tadilat tahmini olarak bir ay sürecek. Tadilat sonrası antreman günlerini çok önceden ilan ederek devam edeceğiz. Görüşmek üzere..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 504 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..