Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

2'nci ligde son maclar 5-7 Nisanda yapılacak maçlarla son bulacak.Hangi takımların cıkacagı ve düşeceği belli değil. Düşünceleriniz nelerdir?

Gönderim Zamanı:

Düşünecek birşey yok Burak ne olacağı hiç belli olmayan bir son ayak olur.Kondisyonu ve konsantresi iyi olan işi götürür.

Gönderim Zamanı:

kemer'de ruslar denize giriyordu :) 1. lig maçlarına ilk gittiğimiz gün (perşembe) kısa kolluyla sahilde rahatça gezebiliyorduk ama sonraki günler hava bozduğu için değiştirmek zorunda kaldık.

Gönderim Zamanı:

kemer'de ruslar denize giriyordu :) 1. lig maçlarına ilk gittiğimiz gün (perşembe) kısa kolluyla sahilde rahatça gezebiliyorduk ama sonraki günler hava bozduğu için değiştirmek zorunda kaldık.

onlar giriyorsa ben kesin girerim yeterki ruslar olsun :)

• Beğen 1
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Benim kendime güvenim en üst seviyede ama top yuvarlak ne olacağı belli olmaz. Birde son zamanlarda yeni şehire taşınma ve ev işleriyle uğraştım gerçi bunlar benim için bahane değil ama olsun söylemek istedim :D

Gönderim Zamanı:

Benim kendime güvenim en üst seviyede ama top yuvarlak ne olacağı belli olmaz. Birde son zamanlarda yeni şehire taşınma ve ev işleriyle uğraştım gerçi bunlar benim için bahane değil ama olsun söylemek istedim :D

Burak hayırdır nereye taşındın

Gönderim Zamanı:

Artık bende İstanbul grubundayım abi :)

İstanbul'a taşındın yani öylemi? Hayırlısı olsun, hoş geldin. Arada görüşelim ve oynayalım o zaman.

Selamlar,

Gönderim Zamanı:

Çok sevindim Burak bey.

Hoşgeldin.

İstanbulun neresine taşındın?

Gönderim Zamanı:

Çok sevindim Burak bey.

Hoşgeldin.

İstanbulun neresine taşın

İzmirde Burak gibi bir üst düzey oyuncuyla antreman ve maç yapmak çok iyi oluyordu ama kısa sürdü maalesef...Nasip artık istanbuldaki arkadaşlara yaradı bu iş bizde arada bir kaçabilirsek istanbula buluşuruz İnşaallah....
  • Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Çok sevindim Burak bey.

Hoşgeldin.

İstanbulun neresine taşın

İzmirde Burak gibi bir üst düzey oyuncuyla antreman ve maç yapmak çok iyi oluyordu ama kısa sürdü maalesef...Nasip artık istanbuldaki arkadaşlara yaradı bu iş bizde arada bir kaçabilirsek istanbula buluşuruz İnşaallah....

Abi seni mutlaka bekliyorum :)

Gönderim Zamanı:

Neyse önce hafta sonu marmariste dersimizi alalımda İstanbul işi bi şekilde olur İnşaalah...

hangi takımda oynuyorsun abi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 177 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..