Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhabalar,

amatorce masa tenisi oynuyorum ve bir arkadasım cine gidecek

benim de aklıma raket ve lastik siparisi vermek geldi... ancak sorun benim raket siparisi verebilecek seviyede bilgi sahibi olmamam : )

arkadasıma ordan aldırabilirim ancak cinliler de adam kazıklamak konusunda ihtisas yapmıslar : )

eger bana cin markalarından orta ve ust seviyede raket ve birkac cesit de lastik onerisinde bulunabilirseniz cok sevinirim.

Gönderim Zamanı:

Sanwei t 502 soft carbon tahta ve friendship focus 3 snipe lastikler önerebilirim.

Gönderim Zamanı:

yanıtınza tesekkurler

cin fiyatlarını bilmiyorum ama daha ucuz olacagını dusunuyorum raket icin ayırdıgım para miktarının tamamı kadar alısveris yaptıracagım :) yani birkac tahta ya da lastik ismi daha verebilirsiniz

Gönderim Zamanı:

Dhs pg7 ve Yasaka Ma Lin Carbon tahta

Dhs hurricane H3 ve Dhs skyline tg 3 Dhs lastikleri bulabilirse national versiyon bulamazsa provincial versiyon alsın ve de Globe 999 mavi sünger.

Gönderim Zamanı:

Güvenilir 3 defa alış veriş yaptım. Sorun çıkmadı :thup:

Merhabalar konuda gecmisken bende soriyim son yazdiginiz internet sitesi guvenilir midir alisveris yapmayi dusunuyorumda?

Gönderim Zamanı:

son eklediginiz tahta ile birlikte siparis listesini gonderdim bakalım geri donusu nasıl olacak : )

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 461 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..