Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

şimdi bu onur kişisi qısqanç. yapacak bişey yok. sen sahnelere çıktın hatunlarla gününü gün ettin sana don attılar zattiri zuttiri beni qısqandı. gitar alacam dedi bişey demedim ama olm sana babaanne donu bile atmazlar. bişey atarlarsa kaç don değildir o.. donsa bile içine örs koymuşlardır. hayrına bişey atmazlar...

tenergy meselesine gelince almasınlar diye diye elimden geleni yapıyorum sonra aa almadılar deyip aynı lastiğe ikinci kez çökecem :3

sonra neymiş efendim ben qısqanıyomuşum hiç alakası yok. çok da qısqanırsam sen bunu çalamıyon deyip gitara çökerim iki tane diploma var elimde taş gibin. ehliyetsiz gitar kullanıyo derim

neyse bu onurun gitar işinden iyi ekmek çıkacak bana konu bi dallansın budaklansın şöyle ortayı açsınlar voleyi çakalım vs. şenlensin bi ortalık :3

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

ya arkadas sen bu kadar artislik yap sonra gelip bize artislik yapcam derken nating els medırs calama bi de ustune bu kadar konus yok 20 senedir calmıyorum ben bunları yok bilmem ne. sana atılan donlar da dantelli degil bildigin boxer mıs haberleri geldi arkadaslarından bize.

kıskanclıgından kafayı cizip benim lastigi satmaya kalk bi de gel bana laf et. yetenegimin senden fazla oldugu ortada, sen milletin sana attıgı boxer lara sarılıp yatacagına git de son 35 yıldır bitiremedigin tezini bitir...

sinirlendirdin bak beni kokorec yiyesim geldi gene...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

O diil de benim tahtam nerede arkadaşım?

senin tahtadan gitarı cıkardık iste hayırlara vesile oldu :)

forumda da goremediginiz gibi 1 haftadır ufaklıgın hastalıgı ile ugrasıyordum :S isterseniz yarın haftasonu gelmesin derseniz pazartesi gonderebilirim sirkette duruyor tahta (tabi simdilik :)

Gönderim Zamanı:

e soylesene :) lastikleri soktum oyle duruyor sirkette aklıma da gelmedi gondermek her gun 3 4 saat uyku olunca patates oldum.

istersen adresi ver direk ben gondereyim...

Gönderim Zamanı:

yapan adamın elleri kirliymis ondan oyle oldu.

efenim son donemlerde aldıgım / denedigim tahtalarla birlikte vardıgım sonuc "off,off- tahta senin neyine hayvan herif git all tahtalar ile oyna" seklinde olmustur o yuzden sizin tahtanız da arada odunlukta kaynayıp gitmistir.

Gönderim Zamanı:

Ne var su nittaku da arkadas biri aciklayabilir mi :)

ne ararsan var ama aradıgın seyi biliyorsan

Gönderim Zamanı:

Ne ararsam varsa aradigim seyi bilmeme de gerek yok.surekli antrenman yapan sporcular kullancagi icin sorun olmaz.ama neyi diger tahtalardan daha iyi yapiyorda bu kadar seviliyor onu merak ediyorm

Gönderim Zamanı:

oynaman lazım umur kardeşim. violine yada acoustic'e alışınca diğer tahtalar tenekeden geliyor. sanki esas olan bu tahtaymış da diğerleri buna benzetilmeye çalışılmış gibi bir izlenimim de oldu benim. osp virtuoso da his konusunda violin kadar mükemmel bir tahta.

Gönderim Zamanı:

Nittaku candır umurcum.

işçilik malzeme kalitesi herşey süper.

Bulmak zor ama 81-82 gr bir violin yada akustik ile oynasan baska tahtaya bakmazsın.

Gönderim Zamanı:

his ve kontrol için 'vega pro carbon' u öneririm. Bazı sitelerde off+ geçiyor ama kesinlikle değil. Off/off- arası. Hissi iyi

Gönderim Zamanı:

osp virtuoso nittaku violinden azcık yavaş ama kontrolü daha fazla. bence evladiyelik tahtalardan biri oda

• Beğen 1
  • 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Ayrımcılık yapılıyor! Bir an önce forumda "Ekipman Satmayan ve Aramayanlar" bölümü açılsın!!! :protesto:

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ayrımcılık yapılıyor! Bir an önce forumda "Ekipman Satmayan ve Aramayanlar" bölümü açılsın!!! :protesto:

tek başlık için 3 ekipman kuralını ihlal ederdi. yoksa canınız sağolsun. aç diyin açayım.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

ARKADAŞLAR: KONUYLA ALAKALI OLARAK ŞİFREMİ NASIL DEĞİŞTİRECEĞİM ?

Ayarlarım -> E-posta ve şifre

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

ya arkadaş maşallah herkesin sağlığı yerinde...

gidin kendinizi duvara vurun camdan kafa üstü atlayın demiyorum ama mhcav90 'ın ayak parmakları ağzıma ağzıma giriyor her foruma girdiğimde. allay allay ya.

tam bişey diyecem altında ertan boss un göbeği akıllı ol ben burdayım diyor.

Sağlığınızda bir bozulma, bi sakatlanma bişeyiniz varsa çekinmeyin yazın arkadaşlar. kolunuz burkulu yazın dirseğiniz kabuk bağladı yazın. üç aydır koktu o ayak orda

herkese hayırlı bayramlar bu arada

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   3 Üye, 1 Gizli, 50 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..