Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Liglerin başlamasına az bir süre kala transfer sezonu hareketleniyor.

Bilgileri paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum.

Kendimden başlamak gerekirse bu yıl Sarkuysan ile yolları ayırdık.

Önümüzdeki sezon 1. ligde oynamayı düşünüyorum. Görüşmeler devam ediyor :)

Gönderim Zamanı:

İlk olarak kendimle başlayayım. Geçen sezonla bir sezon geçirdikten sonra şu anda boştayım :)

Süper Ligde Anafen takımında oynayan Mehmet Deniz yine süper lig takımlarından Sistem Reklama geçti.

Yine aynı takımda oynayan Yücel Hürtürk ise 1. Ligde bulunan eski takımı Buskiye geri döndü.

Süper lig takımlarından Akpınar da oynayan Cevat abi da Buskiye transfer oldu.

Anafen Miraç Kahraman'la görüşme halinde.

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Bende bir Terfi takımıyla anlaşmak üzereyim ( sürpriz ) . 2 tanede kaliteli oyuncuya ihtiyacımız olacak.Ücretleri peşin ödenecek

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bu haberleri okumak eğlenceli oluyor :) Bu arada bu platformdan duyurmak isterim ki, 2 tane oyuncu tanıdğımız için kulüp arıyorum, birisi Süper Lig tecrübesi olan ve ismi bilinen, saygın bir oyuncu...Diğeri ise genç ve gelecek vaad eden, bir çok kişinin kısa sürede adını öğreneceğini tahmin ettiğim bir isim...Oyuncu arayan kulüplere duyurulur :)

Gönderim Zamanı:

Bir oyuncu borsası oluşturalım diyorum arkadaşlar.Kimler boşta?Kimler takım arıyor?

Gönderim Zamanı:

Mesut Erol Antep ile anlaşmış diye duydum. Ahmet Gökdemir,Miraç Kahraman (sarkuysan,antep ve anafen ile görüşmüş) henüz boştalar.Geçen sezonun flaş ismi Aly Lashin boşta(kendisiyle görüşüyorum,Türkiyede oynamak istiyor).Bahri Çetin Yıldırımspor da devam edecek.Kırıkkale ,amasyanın genç sporcusuyla anlaştı (kesin mi bilmiyorum ),

Gönderim Zamanı:

Daha cok bosta oyuncu olur.BAzı oyuncuların cok degisik ucretler istemesi bu sayıyı artırıyor. Oyuncu almak isteyen klupler bence son ana kadar beklemeli.

Gönderim Zamanı:

Mazide, 3.ligden Süper lige kadar bir çok takımda oynadım. Hatta Avrupa maçlarının seramonisinde bile boy gösterdim. :robot:
Son iki yılı pas geçtim, 1.ligdeki Burdur takımına mental (!) antrenörlük yaptım.
15 gün sonra askere gidiyorum ve TSK'dan gelebilecek olası 3.oyunculuk tekliflerine açığım :bonus:

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 410 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..