Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

TAHTA: JOOLA CARBON

FOREHAND: PALİO AMİGO

BACKHAND: LKT RAPİD SOFT

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.IKI YILDIR MASA TENİSİ OYNUYORUM 16 YAŞINDAYIM.TAVSİYELERDE BULUNABİLİRSİNİZ.Bİ DE BU KOMBO ORTALAMA KAÇ TL DİR. BEN 170 TL YE YAPTIRDIM KAZIK MI YEDİM ACABA :asabi::frust:

Gönderim Zamanı:

benim tahta ile ilgili sorunum yok henüz sadece raketler biraz yetersiz geliyor . foruma da yavaş yavaş bakıyorum hepsine bırden bakamam .bi de 2 seneden beri oynuyorum.

Gönderim Zamanı:

raketler dedigin lastikler sanırım, ben de 6 aydır oynuyorum ancak bu forumları dolasmak icin engel degil.

tahtan zaten off+ hızlı lastiklerle nasıl topu oyunda tutacaksın ? ha ben tutarım diyorsan al 2 tane evolution MX-P bak keyfine... (tabi topu salonda tutabilirsen)

Gönderim Zamanı:

2 senedir oynuyorsun ama öncelikle şunu söyleyeyim antrenörsüz oynanan iki sene antrenörle oynanan 2 ay gibidir benim de aynı durum başıma geldiği için söylüyorum.. emeklerin boşa gitmesin...

tahta çok kaliteli sert ve temiz hisli, hızlı fiyatının çok çok üstünde..

rapid soft üst düzey bir lastik değil ve hiçbir palio lastik denemedim.

ve net olarak söyleyebilirim ki kazık yemişsin bu raketin maksimum ederi 130...

oyun tarzını bilmediğimden yeni bir öneri yapmam çok zor.. benim fikirlerim şunlar ama senin oyununu bilmediğim için

net bir öneri yapamam ben olsam bunları tercih ederdim diye yazıyorum:

forehandine daha güçlü bir lastik gerekiyor ama ben bu konuda çin lastiği diyince haifu whale 3 diyorum.. bulamassan moon pro..

backhande ise vega europe 2mm veya elite 2mm veya kendine güveniyorsan asia 2mm diyorum lastikleri sattığını gördüm ama o lastiklerin sıfırı belirlediğin fiyattan daha ucuz, sen o fiyatları yarıya düşür anca alıcı bulursun ve sonra

vega serisini karşılaştıracak olursak pro gereksiz sert.. elite europe'un his kazandırılmış spin ve hızdan azıcık kısarak güzel kontrol kazandırılmış hali europe her bakımdan harika ama his sorunu var yumuşaklığını hissettirmiyor, oyunun iyi seviyedeyse kullanabilirsin. asia ise şut ve bloklarda düz oyunlarda maksimum verim alırsın, hızlıdır ve istikrarlıdır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 457 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..