Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

s.a arkadaşlar ben ilk defa raket toplayacam ...forum sitesinde bir kaç kez yazdım ama cevap alamadım .Oyun olarak bir iki yıldır hazır timo bolll a oynadım.Yakın orta mesafe de oynuyorum genelde oyun içerisinde spin savunma ve hücüm miktarı bir birine yakın. fırsat buldukça hücum yapmayı seviyorum ama tamamen hücum oynamıyorum.genelde forehand kullanıyom backhand i savunma amaçlı arada da hucum. Sİtede ki diğer yorumları okudum ve bana sanki tahta Stiga Allround Evolution BH: xiom musa FH: bulamadım yada sizin bunlar olmaz sana uygun olan bu derseniz oda olur . birde kalınlık ne olmalı alacağım raketlerde.Düzenli günlü bir saat ant. yapmaya çalışıyorum hafta içi.Yardımlarınız için şimdiden çook sağolun...fiyat 150-250

Bir de bu oyun tarzına yakın 50-100 arası 2.bir raket daha toplayabilir miyim antrenman yaptığım diğer arkadaşa..

Gönderim Zamanı:

p500 üzerine iki musa deneyebilirsiniz, ikinci kombi olarak bence hazır raketinizin lastiklerini sökün, kalan sünger parçalarını zımparalayın; ve üzerine iki tane mars 2 yapıştırın olsun bitsin.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

1,8 tercihiniz 2,0 son careniz olsun.

tabi kimi zaman benim gibi indirimde max buldugu icin max alan kotulerden olmayın :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar ben bitane firamayı aradım daha önce xiom acro (flared .....ki elime hiç oturmuyo) xiom vega europe 2.0 xiom musa max önerdi...masa tenisi org da araştırmalarım sonu benim 1.8 kalınlıktaki lastikle uzun bir süre ant yapmam gerekiyor.yani bunların uçuk olduğunu düşünüyorum...diğer öneriside 50-100 arası FRIENDSHIP LKT Rapid Sound ve yinhe 966 ...sizce almalı mıyım uygun olur mu ?

Gönderim Zamanı:

herkesin onerdigi musa yı alın ve kullanın, sizi kurtarmayacak hata kaldırmayan lastikler tekniginizi de duzeltecektir. ekipman isine cok takılmayın ve forumdaki ustadların tavsiyelerini dinleyin.

Gönderim Zamanı:

musaları inceledim bir kaç siteden hepsinde max diyo yani muhtemelen 2.2 dir bu sıkıntı yaratmazmı.

Gönderim Zamanı:

kontrol onemli degil vurayım gitsin diyorsan sorun yaratmaz :)

ha biraz da "sana uyması" onemli mesela ben bh rakza7 soft max ile hic kontrol sorunu yasamadan oynamıstım. ama nadir ornekler bunlar...

Gönderim Zamanı:

hocam en sonunda karar verdik şükür.

Tahta:Xiom Acro

Forehan: TIBHAR Evolution FX-P

backhand :Xiom Musa

arkadaşlara ise : tahta :yinhe 966 lastik çift yönlü ANDRO Upgrade yarın siparişi vericez inş..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşar benim tavsşyem şudur yeni raket alcaksan bütçen kaç para 1000 tl mi gidiyrsun alıyorsun butterfly force alc t energy 05 2 tane en iyisi ile oynaöayı öğren gerisi yalan öyle yaptım bana dediler topu tutamazsın şimdi akıyorum

Gönderim Zamanı:

hocam bu arada raketler elime geçti acayip bişey yani gerçekten 2 yıldır boşuna beklemişim hızla baş edemem zannettim ama 2 gün yoğun bachand forehand antrenman yaptım yani itiraf etmeliyim kontrol sıkıntısı yaşıyorum ama oynadıkça üstesinden gelirim gibi ...

• 3 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 262 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..