Jump to content
Masatenisi.org Forum

şimdiye Kadar Maçlarda Kaç Tane Sarı Ve Ya Kırmızı Kart Gördün

şimdiye kadar kaç tane kart gördünüz  

39 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

valla ben bi ara abartmıştım onun için daha fazlayı işaretledim.Ama herkese fair-play ruhu için de kartsız maçlar oynamayı tavsiye ederim

:thup:

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar size biraz garip gelcek ama 8 senedir masa tenisi oynuyorum çok da turnuvaya katıldım ama kart gördüğümü hatırlamıyorum gerçekten.Ankette sıfır sayısı yoktu valla......

Gönderim Zamanı:

valla bırakın kırmızı veya sarı kart görmeyi benim oynadığım turnuvaların hiçbirinde kart göreni görmedim daha

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

slm beyler ben hemen hemen her turnuva sarı gorurum ama kırmızı gordugumu hatırlamıyorum ve 4 senedır turnuvalara gıdıyorum :lol:

Guest sinankirmizitas
Gönderim Zamanı:

ben 5 maça gittim ve iki tane sarı kart gördüm (birini malatya da diğerini de kırşehir de)

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

3 senedir turnuvalara katılıyorum. O kadar kural dışı hareket yapanı gördüm ama kart vereni hiç görmedim.

Raketi rakibin kafasına fırlatmadıkdan sonra da kart göreceğimi sanmam.

• 2 months later...
Guest FuRkAn AlTuNoK
Gönderim Zamanı:

hayatim boyunca yani 5 yildan beri hic kart gormedim allaha sukur :D:

Gönderim Zamanı:

hakemlerin adaletsizliği yüzünden ben 3 tane kırmızı defalarca sarı gördüm ama bu kartların hepsini iyi oyuncularla oynarken gördüm çünkü hakemler bu tip maçlarda hep taraflı davranıyor

• 3 years later...
Gönderim Zamanı:

0 :D ama kütahyada yiyordum az daha uyarı aldım... yandan konuştuğum için...

Gönderim Zamanı:

2 sarı kart gördüm. Genelde raketi sinirlenip masanın üstüne fırlatmamdan dolayı gördüm, çoğu kez uyarı aldım.

Gönderim Zamanı:

hiç kart görmedim ama bi kere yanlışlıkla topunu kırdıgım için Ongun abi den uyarı almıştım biggrin.gif

aah ah! ne iyi toptu rahmetli. çok severdim. zamansız bi küt inince, dayanamadı çatladı orta yerinden. Eee hayat böyle işte naapcaksın. Bütün toplar bigün çatlıycak.

Gönderim Zamanı:

ben de görmedim fakat bi çok maçımda rakibimin görmesini gerektirecek durumlar oldu. hakemler bu durumlara kayıtsız kalınca ister istemez oyun temposunda olumsuz değişmeler oldu.

Gönderim Zamanı:

ben de görmedim fakat bi çok maçımda rakibimin görmesini gerektirecek durumlar oldu. hakemler bu durumlara kayıtsız kalınca ister istemez oyun temposunda olumsuz değişmeler oldu.

Gördünüzmü abiyi sanki sütten çıkmış ak kaşık..!!!ktm

Gönderim Zamanı:

valla bırakın kırmızı veya sarı kart görmeyi benim oynadığım turnuvaların hiçbirinde kart göreni görmedim daha

aynen bende görmedim ... ama bu sene belki bi sarı görebilirim ;)

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Maçlarda kart görmeye fırsatım olmuyo,çabucak 3-0 bitiyo çünkü :protesto:

Çağan abiyle durumum aynı :P:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 337 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..