Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

en kalın ( kaba )veya bir incesi zımparayla bütün tabanı özenle zımparalamak..kaymıyor artık, şahane...hiç eskimediği halde kaymaya başlayan kauçuk tabanlı masatenisi ayakkabılarımda uyguladım bu yöntemi , ziyadesiyle memnun kaldım..gerektikçe de tekrarlanabilir..

  • Beğen 3
Gönderim Zamanı:

Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

cillop gibi adidas indoor ayakkabılarımın(2 çift hemde) tabanları kaymamaya başlamıştı bende benzer bir şeyi tabanlara ağaç törpüsüyle deneyecektim ki yazınızı gördüm,

Vizonteledeki deli Eminin televizyonu gördüğünde dediği gibi bende vallahi benim aklıma gelmişti dedim :)

en kısa sürede her iki çift ayakkabıma da deneyeceğim kaybedeceğim birşey yok üstleri sıfır gibi altları paten misalii. :)

Gönderim Zamanı:

çantamda zımpara var, antremandan önce, tabanda yere en çok temas eden bölgeleri çizikler içinde bırakacak kadar zımparalıyorum...2, atıyorum 3 antreman kayma yok, zımparalamayı gerektikçe tekrarlıyorum ...

ayakkabı: kahverengi kauçuk tabanlı Asics-Gel , zemin: ahşap parke

Gönderim Zamanı:

hocam iyide zmparanın asıl görevi çizikleri yok edip pürüzsüz bir yüzey oluşturmak değil mi?

Gönderim Zamanı:

İki türlü de kullanılabiliyor.

Tahta yüzeylerini verniklediğimde de, kuruduktan sonra en ince zımpara ile vernikli yüzeyi hafifçe zımparalayıp mini çizikler içinde bırakıyorum. Böyle yapınca üzerine lastik iyi yapışıyor, sökerken de kıymık kalkması olmuyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 154 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..