Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

ma long xu xin i en iyi tanıyan oyunculardan biri onu yenmesi degisik olmus :)

fan gene iyi gitti ama xu buldozer gibi :)

Gönderim Zamanı:

2013 te ma long ve xu xin yenişemediler, (hem ligde hem de turnuvalarda) bi long aldı bi xin aldı sonunda noktayı koydu xu xin. 2013 böylece kapandı. şu denilebilir; bu senenin en güzel maçları da bu ikili arasında oynandı.

haziran ayına kadar durdurulamaz olan zhang, hazirandan sonra çok kötü maçlar çıkardı halbuki fransadaki turnuvada daha ilk maçta belliydi turnuvanın şampiyonu olacağı. öyle devam etse ma long ve xu xin onun karşısında duramazlardı. yine de bu son turnuva performansı çok kötü değil, çok daha kötü oynadığı bir sürü maç var.

arkalardan kuduz köpek gibi bir fan zhendong kovalıyor, en büyük başarı bu sene onundur, tartışmasız. wang hao ne ileriledi ne geriledi yerinde sayıyor.

ilginç şeylerden biri ma long bu sene 3 tane tahta değiştirdi, lastik kombinasyonu da değişti birkaç kez. en son dhs n 886 ile oynamaya devam ediyor, her tahta değişikliğinde performansı baya düştü, bu tahta ile xu xini bir kere ligde yenmişliği de var. ama eski baskılı oyununu kuramıyor.

tahminim bu sene fan ilk dörde girer, hao 5 e düşer. ma long umarım oyunu geliştirmeye devam eder bir daha ekipman denemez 2016 olimpiyatlarında altın madalyayı en çok hakeden oyuncu o bence.

avrupa oyuncuları bu kalitede oynamıyor, ancak illa süprizler olacaktır. dimitri yan an ın da altına düşebilir. ilginç bir atak da zhou yu dan bekliyorum ma long abisi ile çalışıyor şu an 17. sırada

neyse ben backhand ve forhand topspin çalışmaya devam edeyim arka arkaya en fazla 6-7 tane çekebiliyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 357 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..