Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Geçen gün sevgili moderatörlerimizden Tufan Yalçın ile telefonda görüştüm ve kendisi Artvin'in 11. Forum Buluşması için gönüllü olduğunu söyledi. Artvin il antrenörü Ümit Aksu hocamız her türlü imkanı sağlayacaklarını belirtmiş. Yakın gelecekte başka bir aday çıkmazsa buluşma yeri olarak Artvin seçilecektir. Aday ilimiz seçildikten sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır.

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

Artvin hoş memleket ancak konumu itibariyle forumdaşlarımızdan katılım sınırlı olur kanaatimce...

Forum buluşmaları gönüllülük esasına göre gerçekleştirilebildiğine göre, Artvin dışında da talip olmazsa, gideriz yollar bizimdir.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Zamanında Rize buluşmasını kaçırdığıma hayıflanıyordum, artık Artvin olursa katılabileceğim ilk buluşma olur bir aksilik olmazsa. Artvin, doğal güzellikleri ile ülkemizin mutlaka görülmesi gereken yerlerinden. Buluşma Artvin'de olursa muhakkak programda bir doğa gezisi de olmalı.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Haritanin dis taraflarinda geziniyoruz hep :) Bi orta yol yok mu hic? Dogu'da olsa batidakilere sorun. Bati'da olsa dogudakilere sorun. Gitmek isteyene elbette mesafe fark etmiyor ama katilimi onemli olcude etkiliyor bu durum.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

abiler ortalara doğru gelin şöyle ortalara doğru ne artvin ne de lüleburgaza yeterli katılım olmayabilir. Yolculuk çok uzun sürecek oralara herkes gidip gelemez tabi kanımca yinede ortak görüş ne ise o olmalı

Gönderim Zamanı:

Konya? Kuru hava, etkli ekmek? Muammer Cokyürür?

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

Lüleburgaz yakın Artvin'de güzel gelde seçim yap :)
Biraz daha beklemek ve yeni açıklamaları görmek seçim konusunda bizi biraz daha rahatlatacaktır zannımca.
Herkese selamlar :)

Gönderim Zamanı:

Merhaba Bilal dostumunda dediği gibi Artvin ve batum turu vs. tadından yenmez ama :(

Benim kanaatim şartlarım gereği Lüleburgazdan yana.

Hayırlısı bakalım..

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 309 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..