Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selam arkadaşlar, hemen hemen sitemizdeki herkes birçok lastik denedi, hala da kullanan arkadaşlarımız var. Ben sizden şu konuda yardım istiyorum : bugüne kadar kullandığınız en güzel, yani en memnun olduğunuz Çin lastikleri hakkında bilgi verebilir misiniz, ayrıca çalıştırdığım çocuklar için sizce hangi Çin lastikleri iyi gider? Ben Avrupa tarzına yakın lastikler olsun istiyorum açıkçası ama sizin düşüncelerinizle de biraz şekillendirmek istiyorum aklımdaki lastikleri...

Gönderim Zamanı:

friendship focus3 snipe, yapışkanlı değil, avrupa tarzında, çocuklara uyacağını düşünüyorum, zira kendim fh de kullanıyorum uzun zamandır dayanıklı da.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

RITC 729 ( klasik model, super FX olmayanı)

LKT Pro XT az yapışkanlı

gene de yeni başlayanlara, temel eğitim çalışmalarında ( hızlandırıcı yapışkansız ) Mark V , Sriver ve Sriver EL'i önerirdim sanıyorum, bununla beraber çin lastikleri ile de tanıştırırdım...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

friendship super fx blue sponge..bh de çok kontrollü,servis karşılamada ya da temel bazı şeyleri öğrenmede gayet uygun.hem de bu spora hevesli,izleyen,öykünen,hızı da yeterli,orta yapışkanlıkta,yeterli spini olan,mavi süngerli olmasıyla da özenilebilecek ekstra bir isteklilik ya da özgüven yaratacak bir lastiktir..hem de epey ucuzdur.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Mark V , Sriver serisi eskide kalan ve pek beğenmediğim (enteresan gelebilir ama cidden) lastikler. Diğer önerilerinizi dikkate almaya çalışıyorum arkadaşlar, inşallah yeni yorumlar gelmeye devam eder :)

Ayrıca mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

Gönderim Zamanı:

Tuttle serisi lastiklerden World No1 den bütün öğrencilerime aldım 6 aydır kullanıyoruz.

Çok yapışkanlı değil ve aynı zamanda performanslı lastikler ucuz olması da cabası :thup:

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

dhs neo skyline 2,friendship faster 3,dhs hurricane 2 no 19 süngerli,palio cj8000 extreme spin,galaxy moon pro.fakat bunlar yapışkanlıdır. bomb mopha pro tension,palio hidden dragon biotech yapışkansız :)

denemediğim ama ucuz ve çeşitli yerlerde haklarında olumlu yorumlar gördüklerim: giant dragon superveloce v12fx (göreceli hızlı,spinli,kontrolü bol ve yapışkansız.bulması çok zor.markanın üç resmi tane satıcısı var ve bu model devamlı olarak stokta YOK.), reactor thunder (hızlı,spinli,yapışkanlı ve biraz sert.neo skyline tg2 nin biraz daha hızlısı ve daha az spinli hali.),palio cj8000 biotech 40-42 orta hızlı,spinli,yapışkansız.)

• Beğen 2
  • 1 month later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 466 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..