Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle Ertan Patır arkadaşımızı hazırladığı masa tenisi siteleri ile masa tenisi konusunda bilgi sahibi olmamızı sağladığı için kutluyorum.

Yavaş yavaş herkesin tanıdığı üzere, Donic masa tenisi malzemelerinin Türkiye distribütörüyüm. Donic Almanya Völklingen'de kurulu bir şirket. Firma sahipleri de aynı zamanda masa tenisi oyuncusu.

http://www.donic.com

Donic masa tenisi ürünleri konusunda kısa bir geçmişi olmasına rağmen istikrarlı ve hızlı büyüyor. Ürün kalitesinden taviz vermediği için her geçen gün daha fazla tutuluyor.

Donic aynı zamanda Nittaku'nun Avrupa distribütörü. Ve de Puma masa tenisi ayakkabıları ile anlaşması var. Bu nedenle bu firmaların ürünlerini de getirebiliyorum.

Çok profesyonel olmasa da bir site hazırladım.

http://www.hazer-ticaret.com

Burada ürünleri tanıtmaya, stok ve fiyat bilgilerini bulundurmaya gayret ediyorum.

Türkiye'de Donic ürünleri makul fiyatlarla satarak daha fazla kişinin masa tenisi oynamasını sağlamak ve böylece Türk masa tenisinin layık olduğu daha üst derecelere çıkması için katkıda bulunmak istedim. Bu nedenle Türkiye genelinde bölgeler oluşturarak ve bölgelere birer temsilci atayarak bu işi sürdürmek istiyorum. Böylece masa tenisi camiasında bu işin içinde olan dürüst, güvenilir arkadaşlarla herkesin kabul edeceği fiyatlarla masa tenisine katkıda bulunacağız.

İlk temsilcimiz Ankara Bölgesinden geldi. Atila Aydın arkadaşımıza başarılar dilerim. Sitede henüz boş olan bölgelere de temsilci tayin edeceğim. Bu kişiler spor mağazası veya bu işe zamanını ayırabilecek masa tenisi antrenörü veya oyuncusu olabilir.

Ayrıca Donic ürünleri konusunda şikayet, övgü ve dileklerinizi bana iletirseniz, bende Almanya'ya iletirim.

Hoşçakalın

Semih Hazer

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 1 Gizli, 13 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..