Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bu turnuvada yabancı uyruklu oyuncular için bir kısıtlama var mıdır? Yüksek lisans öğrencileri bu turnuvaya katılabilirler mi? Yabancı uyruklu arkadaşlarımıza nasıl lisans çıkartacağız

Cevaplarınız için teşekkürler

Gönderim Zamanı:

yabancı uyruklular katılabiliyor. herkes için nasıl lisans çıkarılıyorsa onlara da aynı şekildir herhalde. yüksek lisans katılamıyor diye duymuştum ama bu bilgiyi 2011 senesindeki turnuvada almıştık. yönetmelik değiştiyse bilemem.

Gönderim Zamanı:

Oğuzcan ben de yüksek lisans düzeyinde okuyan bir sporcu oynayamıyor diye biliyorum, Üniversiteler Spor Federasyonu'na bir yazı gönderin okuldan bilgi alma amaçlı, gri dönüş yaparlar abi

Gönderim Zamanı:

Ben de oynayamıyor diye biliyorum ama emin olayım dedim. Rezalardan biri oynayamayacak aykut oynayamayacak bir ben kaldım geriye :)) artık antalyaya tatil yapmaya gideriz :))

Fırat başkanı da ekleyin yedeğe :D

Gönderim Zamanı:

Eğer yüksek lisans öğrencileri katılsaydı herkesin hali yamandı okulda koreli penholder tutan bir amcamız var herkesi mahvediyor=)

Gönderim Zamanı:

Eğer yüksek lisans öğrencileri katılsaydı herkesin hali yamandı okulda koreli penholder tutan bir amcamız var herkesi mahvediyor=)

28 yaş sınırı var.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 394 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..