Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

herkes takılmıs cinlilere gidiyor. sevmiyorum ben onları 100+ kg ile cin stili oyunlar hic cekici gelmiyor :P

buyrun efenim sampiyonlar liginden guzel ve paylasılmamıs bir mac. boll formsuzlugu devam ediyor ama formsuz halini izlemekten bile zevk alıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=n9RV6uxBj6g

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Samsanov yendiğine üzüldü resmen be :D içten içe guluyodur ama. Guzel maçtı. Samsanovun servisler çok şekil ama timo boll forever aga!

Gönderim Zamanı:

timo boll forever aga!

Samsonov 40ına dayandı cıkardıgı maclar ortada ornek sporcu samsonov dur boll degil.

• Beğen 6
Gönderim Zamanı:

Samsonov 40ına dayandı cıkardıgı maclar ortada ornek sporcu samsonov dur boll degil.

Kelebek bu yazdığınızı görmesin..Alayımızı banlar...

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Kelebek bu yazdığınızı görmesin..Alayımızı banlar...

Tibhar alırık o zaman..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Samsonov konusunda Onur'a katılıyorum kadife gibi eli var adamın bitti dediğin toplara yaptığı bloklar harika.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Tibhar alırık o zaman..

alpha ve stratus powerwood kullandım pisman degilim gene olsa gene kullanırdım :)

bu fiyatlarla kahrolsun kelebek demekten alamıyorum kendimi :))

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bende Rıdvan kardeşime katılıyorum kesinlikle Samsonov diyorum

neredeyse youtobedeki tüm maçlarını seyretmişimdir, efendi gibi oynarım, kaybetsemde sorun yok edasında

bende az Samsonov tarzında oynayabilsem keşke:))))))

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Tabiyki Samsanov ama Timo da hiç kimseye kıllık asla yapmamıştır.Centilmenlik konusunda biri ilk sırada ise diğeri de onu takip eden ikinci sıradadır. Mizuno ve Asics gibi yani :)

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 354 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..