Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar;

5-6 aydır istanbul'da açılacak antrönörlük kursunun tarihini merak ediyorum. spor eğtimi daire başkanlığının sitesinde bununla ilgili bilgilere ulaştım. istanbulda nisan ayı içerisinde "1. kademe antrenörlük kurs"u açılacağı yazıyodu ama hala haber yok. İGSM ve TMTF" nun sitelerindede bu konu ile ilgili bir bilgi yok. benim gibi bir çok arkadaşın masa tenisi antrönörlüğü kursunu beklediğini düşünüyorum.

Antrönörlük kursu almak isteyen arkadaşlarla bu başlık altında buluşup bilgilerimizi paylaşalım.

Selamalr...

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

İstanbuldaki arkadaşlara müjde... 16 – 27 Haziran tarihleri arasında İstanbulda 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu açılacaktır.Şimdiden bence Federasyona ve Gsgm'ye başvurun çok yığılma olabilir.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bu antrönörluk kursları ne kadar süreyle açılıyor?

Gönderim Zamanı:
Bu antrönörluk kursları ne kadar süreyle açılıyor?

Burak abi yazmış ama :whistle:

Gönderim Zamanı:

3temmuzda Ankarada acılacak dıyorlar. Bir bilgisi oLan varmı?

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

MASA TENİSİ ÖĞRENMEK VE ÖĞRETMEK İSTİYORUM. ANTRENÖRLÜK KURSU HAKKINDA NEREDEN BİLGİ ALABİLİRİM ACABA?

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar şua Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün sitesinde böyle birşey gözükmüyor.Bende takip ediyorum haberim olduğunda sizide haberdar ederim.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar 4-14 eylül 2006 tarihleri arasında Niğde'de 1. kademe antrenörlük kursu açılacakmış. Çok yakınmış sağolsunlar. Birde okulların açıldığı zamana denk gelmesine bir anlam veremedim. bilgilerinize...

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

merhaba

16 kasım 2006, Osmaniye ilinde 1. kademe antrenörlük kursu açılmış.

30 ekim - 16 kasım tarihleri arasında da bursa'da 2. kademe antrenörlük kursu açılmış.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 458 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..