Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

1.50 de olay var :D

Nasıl bastılarsa tuningi hem mavi süngerli lastiğe hem tenergy ye

Ma Long raketi kalp masajıyla canlandırıyor.

Hörç hörç masayı kıracak :huh:

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

dunya sıralamasının en iyileri, olimpiyat sampiyonları, dunya sampiyonları bos tiribunlere oynuyorsa ben de bos tiribunlere oynuyorsam ben de dunya olimpiyat sampiyonu muyum bilemedim...

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

dunya sıralamasının en iyileri, olimpiyat sampiyonları, dunya sampiyonları bos tiribunlere oynuyorsa ben de bos tiribunlere oynuyorsam ben de dunya olimpiyat sampiyonu muyum bilemedim...

taksiye binip geri geri gidip para aldım??

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

İttf nin sitesinden canlı yayınlanıyor. İttfnin youtubde sayfası da var. Oradan direkt ulaşabilirsin

üstat altüst yaptım siteyi yan tarafta sadece haberler var tam olarak nerde canlı yayın linki paylaşırsan çok makbule geçer...

Gönderim Zamanı:

gördüm usta çok teşekkürler benim adobe flash ta sorunluymuş bu arada...neyse şu an bireysel oyunlar var ama neye göre bu maçlar yapılıyor grupların ve bireylerin fikstürü var mı bir sıralama sonuç listesi sonraki maçlar vs.. onları nasıl öğreneceğiz? teşekkürler herşey için..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 407 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..