Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
13 saat önce, ahmed1991 yazdı:

3 yıldır masa tenisi oynuyorum. oynayış tarzım daha çok forehand oynuyorum.Raket olarak yeni raket almayı düşünüyorum 200-400 tl arasında hazır da olabir toplama da olabilir kombo da olabilir tavsiyenizi alabilirmiyim

Üstad hazır raketleri hiç düşünmemenizi öneririm. Kombo raket olarakta sıfır mı olacak raket, ikinci el de olabilir mi?

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

2 senedir oynuyorum. Seviye olarak orta seviye diyebilirim. Okuduklarıma göre toplama raket almakta fayda var. Fiyatları inceledim toplama raketler çok pahalı. Ne yapmalıyım öneride bulunursanız sevinirim. Ucuz ve iyi bir raket istiyorum

Gönderim Zamanı:

Uzunca bir araştırma yaptım. Ürün yorumları ve yabancı siteleri inceledim Reactor toplama raketlerden almaya karar verdim. masatenisipazar.com’da satılıyor. Hangi modeli alacağıma karar vermedim ama bir tane alıp düşüncelerimi paylaşırım

Gönderim Zamanı:

iyi durumda hesaplı ikinci el raket ararsanız satanlar oluyor, ekipman satanlar bölümünde, letgo, sahibinden.com da v.s. bulabilirsiniz

Gönderim Zamanı:
Tarih: 19.07.2020 Saat: 13:39, Ergüngüzz yazdı:

Uzunca bir araştırma yaptım. Ürün yorumları ve yabancı siteleri inceledim Reactor toplama raketlerden almaya karar verdim. masatenisipazar.com’da satılıyor. Hangi modeli alacağıma karar vermedim ama bir tane alıp düşüncelerimi paylaşırım

Kesinlikle oyununuzu ilerletmek, geliştirmek istiyorsanız toplama raketlere geçmelisiniz. Başlangıç seviyesi bile çok farklı dünyalardır. @buyukdogu üstadımın  da dediği gibi 2. el toplama raketlerde deneyebilirsiniz. Bize oyun tarzınızdan ve aklınızdaki bikaç seçeneği söyleyebilirseniz daha fazla yardımcı olacak üstadlar çıkacaktır.

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

6 aydır masa tenisi oynuyorum. Yorumlara bakarak iyi bir raket almak istiyordum. Sonunda MASTENS-PRO aldım. Fiyatına göre çok iyi bir raket. Arkadaşlarım da çok beğendi. Yorumlara güvenerek aldığım için burdan yorum yazan herkese ve masatenisipazar.com a teşekkür ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 476 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..