Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Yaşım 18 ve lise yıllarımda masa tenisi oynadım, geçen sene üniversiteye başladığım için ara verdim ve tekrar geri dönmek istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi İstanbul Avcılar önerebileceğiniz masa tenisi oynama alanı veya kulübü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gönderim Zamanı:

su an bir yer maalesef yok, en yakında beylikduzu kultur merkezi vardı orayı da su bastı kapalı su an avcılarda maalesef yok.

Gönderim Zamanı:

su an bir yer maalesef yok, en yakında beylikduzu kultur merkezi vardı orayı da su bastı kapalı su an avcılarda maalesef yok.

Peki teşekkürler Onur, Bahçeşehir spor kulübü ile ilgili bir bilgin var mı?

Gönderim Zamanı:

maalesef

ben yenibosna muhsin yazıcıogluna gidiyorum cumartesi gunleri ups salonu da var sanırım tadilatı bitmis gene de bir arastırmak lazım.

Gönderim Zamanı:

maalesef

ben yenibosna muhsin yazıcıogluna gidiyorum cumartesi gunleri ups salonu da var sanırım tadilatı bitmis gene de bir arastırmak lazım.

muhsin yazıcıoğlunda kurs mu veriliyor yoksa gidip oynanan bir yer mi ?

Gönderim Zamanı:

oynanan bir yer.

genelde herkes partner ile geliyor, cumartesi pazar gunleri 15:00-21:00 saatleri arası acık hafta ici gunlerde degisiklikler olacak su an net degil.

Gönderim Zamanı:

Ups spor klubu (Zeytinburnu) salı-çarşamba ve cumartesi günleri 15:00-20:30 saatleri arasında açıktır.Detaylar için Nurullah hoca ile görüşebilirsiniz. Biz Beylikdüzü ekibi olarak Kültür Merkezi onarımı bitinceye kadar Kıraç Gençlik Merkezine gidiyoruz.(Kıraç Gençlik Merkezi hergün 11:00-21:30) saatleri arasında açıktır)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 326 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..