Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

TT JAPAN internet sitesini önerdiler.. Japonya'dan havayolu ile tahmini (Web Sitesinde Yazıyordu) 5 günde Türkiye' ye ürün, giriş yapıyormuş..

Tenergy fiyatları çok uygundu 5400 Yen yani 115TL ile stoklardaydı, ürünün kargo fiyatı hakkında bilgi yoktu onu sevgili Forum halkımızdan öğrenmek istedim..

Güvenilirliği konusunda henüz bir bilgim yok yani verileceği ürün Orjinal mi Replika mı bilemiyorum.. Mutlaka alışveriş yapmış değerli arkadaşlarımız vardır eminim.. Görüş ve Önerileri benim işin hayati bir önem taşıyor bunu da belirtmek istedim :)

EMS kargo forumlarını da okudum çünkü TT JAPAN sitesinde ürün EMS kargo ile yollanıyormuş.. Forumlarda Çin'den EMS kargo ilr çok alışveriş yapmış bir üyenin sözleri çok dikkatimi çekti " UPS ve Royal Mail'den gelen paketleri genellikle alıyorlarmış ama EMS ile gelenleri almıyormuş" dedi.. Bu yazıyı görünce kesinlikle alasım geldi :)

post-20514-0-04430900-1413822628_thumb.jpg

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Butterflyın politikası yüzünden butterfly ürünlerini japonyanın dışına yollamıyorlar. Ucuza tenergy hayal gibi bir şey yani :) Amerikaya giden tanıdığınız varsa megaspinde de oldukça uygun fiyatlar. Başka yolu yok maalesef :) Türkiyede fiyatı iki katı yahu gerçi ülkemizde her şey böyle. Vergiler vergiler...

Bu da tenergy 64 fx de yazan yazı:

Due to BUTTERFLY TAMASU guidelines we are not allowed to deliver any Butterfly products to outside JAPAN - Thank you for your understanding.

Gönderim Zamanı:

evet tr ye göndermiyorlar. ancak tenso.com diye bişi var. sen tt-japan den alış yapıyorsun buraya gönderiyorsun. onlarda sana gönderiyor.+12 dollardan başlayan ücret kabilinde.bu şekilde

Gönderim Zamanı:

Butterflyın politikası yüzünden butterfly ürünlerini japonyanın dışına yollamıyorlar. Ucuza tenergy hayal gibi bir şey yani :) Amerikaya giden tanıdığınız varsa megaspinde de oldukça uygun fiyatlar. Başka yolu yok maalesef :) Türkiyede fiyatı iki katı yahu gerçi ülkemizde her şey böyle. Vergiler vergiler...

Bu da tenergy 64 fx de yazan yazı:

Due to BUTTERFLY TAMASU guidelines we are not allowed to deliver any Butterfly products to outside JAPAN - Thank you for your understanding.

http://www.tabletennis11.com/est_eng/butterfly-47,4€ kargo dahil

Bu link güvenilir değil mi?

tt-japan kargo fiyatı ile 46€

t05-39,8€+5,8€kargo

Gönderim Zamanı:

Hiçbir site yollamaz. Sadece tim's tabletennis var timstt.Be mi ne google da arat çıkar. O sitenin sahibi Belçikalı bir lig oyuncusu aradan da malzeme satıyor. Herşey yok ama tenergy nın bazıları var, siyahı yok kırmızısı var vs vs... Oraya bir bakın derim...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Emin misin teessport'a sormuştum yollamıyorlardı, hoş türkiyedeki fiyatla aynıydı, amerikadakilere sormadım bile nasılsa yollamazlar diye... Kaça geliyor peki? 160tl falan mı?

Gönderim Zamanı:

Amerikadan 3 tane almıştım kargo dahil 150 ye gelmişti.

Teesportan en zon innerforce ZLF ve bir çift 05 fx almıştık oradan da ortalama tenergyler kargo dahil 150 ye gelmişti.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Teesport'ta 40£ ( Tenergy 05fx Tek)+ 30£(Kargo) yani 70£' lik bir fatura geliyor tek Tenergy 05fx için :) Siz nasil kargo dahil 150TL' ye aldınız??

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Üye olduğunuz zaman indirim kuponu falan var yada belirli bir limiti geçtiğiniz zaman indirim yapıyorlar.

Dikkat ettiyseniz tek değil bir kaç parça içinde 150 liraya denk geldi demişim.

Gönderim Zamanı:

PaddlePalace' da daha uygun fiyata buldum ama ödeme seçeneklerinde kargo fiyatı yok ya da göstermiyor.. 150TL ye geliyor ama kargo fiyatının olup olmadığından emin değilim fotoğraf koydum lbakabilirsiniz..

EEM65v.jpg

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Almaya karar verdiğiniz zaman kargonun ağırlığını hesaplayıp size msj atıyorlar. Kargonuz şu kadar almak istiyor musunuz? Onaylayınca da gönderiyorlar. Tavsiyem tek almamanız.

Üye olunuz...Siteye...

Gönderim Zamanı:

tabletennis 11.com da tenergy 130 140 tl 'e denk geliyor. ama orjinal mi yoksa çakma mı beni kıllandırıyor

tt11 de sahte ürün olmaz. O fiyata yüzde 20 vat vergisi dahil değil ayrıca. Malesef türkiyeye göndermiyorlar. Bizzat mail atarak sordum.

Gönderim Zamanı:

tt11 de sahte ürün olmaz. O fiyata yüzde 20 vat vergisi dahil değil ayrıca. Malesef türkiyeye göndermiyorlar. Bizzat mail atarak sordum.

iyi de orda hiç öyle bir ibare yok. ben sepete atıp. kargo ücretsiz falan göründü hatta. ödeme yapsam ne yapıyor ?

Gönderim Zamanı:

iyi de orda hiç öyle bir ibare yok. ben sepete atıp. kargo ücretsiz falan göründü hatta. ödeme yapsam ne yapıyor ?

ödeme yapamazsınız türkiyeyi seçip devam ederseniz bty ürünlerini gönderemeyeceklerini söyler zaten size

Gönderim Zamanı:

Bu butterfly canavarini sanirim bizler yarattik. 2-3 yil oncesinde tenergy lastiklerini 75-80 liraya aldigimi biliyorum. Hatta oyle ki yurtdisindan tenergy getirtmenin hicbir kari yoktu, aksine daha pahaliya geliyordu. Simdi 3-5 lira ucuza geliyor, onda da gondermiyorlar. Acaba ayni durum bizim saticilar icin de gecerli mi? Spinspor ve masatenisi.com da butterfly urunleri satiyor. Onlara da yurtdisi yasagi mevcut mu?

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Adamlar açık ara en iyi lastiği yaptı ve keyfini sürüyor. Diğer firmalar uyumayıp, en az bunun kadar iyisini yaparlarsa o zaman fiyatlar da ister istemez düşer. Tenergy benzeri denilen lastiklerin neredeyse hepsini denedim, alayı fıs. Ya üst yüzeyi çabuk eskiyor (grileşiyor. özellikle bluefire), ya kenarı hemen dökülüyor (özellikle hexer), ya da iç pütür kopuyor (özellikle de tuning yedikten sonra, vegalar) Diğer firmalar da sırf lastik üretmiş olmak için üretiyorlar sanki. (tsp, nittaku, dhs falan. piyasaya sürmedikleri national versiyonları hariç tabi.) stiga ve andro lastiklere beş para vermem. süngerleri sanki tek parça olarak değil de, milyonlarca sünger parçacığı birbirine yapıştırılarak üretilmiş gibi. yırtılınca pul pul dökülüyor. o yüzden adamlar tenergy'leri 200 dolara satsa da tek laf edemem. Almam, orası ayrı :)

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 399 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..