Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
OKS ye giren sevgili arkadaşlar inşallah sınav sonuçlarınız istediğiniz gibidir.

Ehuehue herhalde tek ben girdim :lol:

Benim istediğim gibi; fakat 1 fen sorusunu yanlış hatırlamışım ya da yanlış işaretlemişim 2 Fen yanlışı oldu.

Okula gittim İzmir Fen olur diyolar ek yerleştirmeden ama Ankara sakat gibi ben Türkiye'de 623. olmuşum; geçen sene son giren 400. imiş.Ayrıca puanlar da düştü baya...

İlde 9. olmuşum :down:

Ayrıca geçen seneki dersaneme bir dahaki sene için ücretsin Fen Lisesi kayıdı yaptırdım :whistle:

Yani büyük ihtimal Balıkesir'de kalıcam.

Ama Ankara veya İzmir Fen Lisesine gitsem nasıl masa tenisi oynuyacam :acaba:

Bölesi iyi; mesela kaydırma da yapabilirdim.Durumuma şükretmek lazım.

Bye

Gönderim Zamanı:
Ehuehue herhalde tek ben girdim :lol:

Benim istediğim gibi; fakat 1 fen sorusunu yanlış hatırlamışım ya da yanlış işaretlemişim 2 Fen yanlışı oldu.

Okula gittim İzmir Fen olur diyolar ek yerleştirmeden ama Ankara sakat gibi ben Türkiye'de 623. olmuşum; geçen sene son giren 400. imiş.Ayrıca puanlar da düştü baya...

İlde 9. olmuşum :down:

Ayrıca geçen seneki dersaneme bir dahaki sene için ücretsin Fen Lisesi kayıdı yaptırdım :whistle:

Yani büyük ihtimal Balıkesir'de kalıcam.

Ama Ankara veya İzmir Fen Lisesine gitsem nasıl masa tenisi oynuyacam :acaba:

Bölesi iyi; mesela kaydırma da yapabilirdim.Durumuma şükretmek lazım.

Bye

Selam ilker !

Balıkesir'de ilk 10 çok iyi tebrikler.

İzmir'e gelirsen sana oynayacak yer buluruz elbette :gulumse:

Şaka bi yana iş hayatında olmayanlar için daha doğrusu kendi işini yapanlar ve öğrenci olanlar için Atatürk Stadı altındaki yer çok uygun. haftada 3 gün Pzts. Salı Çarş. akşamları 18:00'den sonra Cmts. sabah 10:00 ile 12:30 arası ( salon müsait ise) antreman yapılabilir....

Gönderim Zamanı:
Selam ilker !

Balıkesir'de ilk 10 çok iyi tebrikler.

İzmir'e gelirsen sana oynayacak yer buluruz elbette :gulumse:

Şaka bi yana iş hayatında olmayanlar için daha doğrusu kendi işini yapanlar ve öğrenci olanlar için Atatürk Stadı altındaki yer çok uygun. haftada 3 gün Pzts. Salı Çarş. akşamları 18:00'den sonra Cmts. sabah 10:00 ile 12:30 arası ( salon müsait ise) antreman yapılabilir....

Ehuehueehu teşekkür ederim ama İzmir Fen Lisesi olmaz gibi duruyor.Hem de gidersem pek oynayamam.Çünkü oraya gidersem akşam etüdleri+yemek var.Yani sizin dediğiniz saatler haftaiçinde yemek haftasonunda dersane saatine denk geliyo.

Bye

Gönderim Zamanı:
Ehuehueehu teşekkür ederim ama İzmir Fen Lisesi olmaz gibi duruyor.Hem de gidersem pek oynayamam.Çünkü oraya gidersem akşam etüdleri+yemek var.Yani sizin dediğiniz saatler haftaiçinde yemek haftasonunda dersane saatine denk geliyo.

Bye

Yaa yeterki sen oynamak iste bakınız şekil 1a'daki gibi hepsi de ne kadar meşgul ama yine de zaman ayırıyolar :lol:

post-1427-1152554813_thumb.jpg

Gönderim Zamanı:
Yaa yeterki sen oynamak iste bakınız şekil 1a'daki gibi hepsi de ne kadar meşgul ama yine de zaman ayırıyolar :lol:

Doğru; ama izmirde evim yok.O yüzden antreman yapamam.Pansiyonda kalıcam.Ama Balıkesirde kalırsam daha oynarım :)

Gönderim Zamanı:

Bence masa tenisinden önce eğitimine öncelik ver.(Biraz anne baba nasihatı gibi oldu)Okul bitince doya doya oynarsın.Gerçi okulda da oynarsın.

Gönderim Zamanı:

Bu da sınav sonucunun resmi belgesi :salak:

Üstüne tıklayarak büyük halini görebilirsiniz...

sonucbelge8kt.th.gif

Bye

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Hımmm

sonfj3.th.gif

bu da yerleştirme sonucum :)

Vay be 3. sıradan girmişim :B:

Gönderim Zamanı:

Evet darısı Arno-Geno'nun başına :gulumse:

Dün okul numaramı da öğrendim.44'müş. ^_^

• 2 months later...
Guest -Dark_Angel-
Gönderim Zamanı:

Hehe geç oluyo ama bende 409 puan ile Karşıyaka Anadolu Lisesi'ne girdim =)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 363 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..