Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar acaba Stıga Defensive Wood Nct üstüne Andro Rasant Powergrip nasıl olur masa basında oynuyorum hızlı ve spinli lastik tercihim acaba memnun kalırmıyım.Veya başka lastik öneriniz varsa bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

Vega Elitten daha spinli lastik arıyorum çünkü suan tenergy 05fx ile oynurum ve daha yavas spinsiz bir lastige geçmek istemiyorum :)

iste kelimelerin kifayetsiz kaldıgı an...

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

Daha daha hızlı lastik arıyorsan bustla gayet hızlı olur. Zaten 05 fxin hakkını veriyorsan başka lastiğe de gerek yok kanımca :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

tenergy nin alternatifi bir lastik yok. butun lastiklerin kendilerine has hissi var birininki digerinde aramak cok zor. ben fastarc g1 i hissiyat olarak 05fx den sonra ikinci sırada tutarım ama begenmeyenler de var o lastigi. etrafınızdakilerden deneme sansınız olanları deneyin. yazılardan hissiyat aktarılamıyor henuz (o yuzden bi ton para akıtıyoruz ekipmanlara : )

Gönderim Zamanı:

Rakza 7 soft yerine aurus sound deneyebilirsin,topa dogru sekilde spin verdigin zaman his ve sesi baya iyi oluyo. 1.9 mm masabasi icin iyi

Gönderim Zamanı:

Max400 ü arkadasım kullanıyor o gayet memnun ama 450 500 hakkında pek bi fikrim yok denemek isterim birde aklıma takılan yeni Yasaka Rakza x galiba forumda pek kullanan yok.Kullanacagım tahta Nittaku Shake def. bu tahtanın üstünde denicem

Gönderim Zamanı:

Kargo bu gün geliyor. Rakza X'i Sweden Classic ile kombine ettim.Nasip olursa yarın denerim.

Bende merak ediyorum kullandiktan sonra yorum yazarsan ve kullandigin diger lastiklerle kiyaslarsan cok iyi olur

Gönderim Zamanı:

Şimdiye kadar sürekli OFF tahtalar kullandım.Bu defa ALL tahta olduğundan pek doğru bir kıyaslama olmayabilir ama mutlaka bir fikir verecektir.Bu arada kargo geldi.Rakza'lardan çıkan koruyucu folyo bunda yok.

pYrBAz.jpg

Gönderim Zamanı:

Bilal bey Rakzalar aklımda rakza 7 softu denemiştim gayet guzeldi ve suan Rakza 9 ve Rakza x i merak ediyorum acaba forumda kullanan varmı bize yardımcı olucak.

rakza 9- tenergye göre olumlu yanları 1-topun lastikte kalış süresi yüksek bu yüzden çektiğin spinden memnun kalacağın kanaatindeyim 2-fiyatı çok uygun 90 tl civarı forumda satan arkadaşlar da vardır.3- tenergy lastiğe oranla uzun ömürlü 4-kontrollü bir lastik masa başı oynayanlar için çok çok ideal masa üstü spinleri gayet iyi ayrıca blokları güzel.5- kısa top açışları güzel.6- hisli bir lastik olumsuz yanları:1-bitiriciliği düşük bir lastik 2-yavaş bir lastik.3- uzaktan veya orta mesafe oyun için güçsüz bir lastik..

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 484 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..