Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaslar tabletennis11 sitesinden 78 euro`luk alisveris yaptim 2 hafta gecti gelmedi.Bundan bi 5 ay once yine ayni 78 euro gibi bi fiyatla alisveris yaptim 1 haftada gelmisti.Gumruge takilmis olabilir mi yanitlarsaniz sevinirim.

Gönderim Zamanı:

Evet gümrüğe takılmış olabilir, size takip numarası verilmiştir, onu ptt kargo takip'ten aratıp özete bakarak öğrenebilirsiniz.

Gönderim Zamanı:

En son benim kargom 1 ayda gelmişti gümrüğe falanda takılmadı toplam 200 euroydu. Yeni yıl olayına yormuştum gecikme nedenini.

Gönderim Zamanı:

trackin no olsa bile sadece yurt dısına sevk edildi ibaresini gorebiliyorsunuz ondan sonraki donemle ilgili ayrıntılar kalbim kadar temiz oluyore.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

O tracking boyu Ptt süresine yazın ayrıntılarıyla çıkıyor merak etmeyin 10 senedir ben öyle yapıyorum bilgisi yaxılmadan bana verilen bir paket olmadı daha. Arkadaşın paketine de baktım da söylemem kendisi Ptt sitesine girip yurtdışı gönderimleri sorgulasın yeter...

Gönderim Zamanı:

tt11 sanırım kargolama sistemini de degistirdi (fiyatı da 2.5€ arttırdı) 1 haftada urun alan pek gormedim yılbasından beri. benim de siparisim var 5 gun once sevk edilmis ama daha girisi yok :( ne yapmalıyım doktor bey ?

Gönderim Zamanı:

Aynı sorun bende'de var 9 Ocak Estonya çıkış var bugun itabariyle 13 gün oldu. PTT yurdışı gönderi sorgulama yapıyorum hiç bir yerde görünmüyor.Sabırla bekliyoruz geçmiş siparişlerim 6 günü geçmemişti belliki birşeyler değişmiş.

Gönderim Zamanı:

Sıkıntı olmaz gelir... Tecrübelerime dayanarak yurtdışı siparişlerimin 10 günde geldiği de oldu tam 2,5 ayda geldiği de... İyi forumlar...

Gönderim Zamanı:

Mail attılar shipping ücretleri arttı ve artık havayoluyla yollamıyorlar. Dolayısıyla uzun sürecek. Siparişleri ona göre vermek lazım...

Neden boyle bir sey yaptilar? Fiyatin azalmasi gerekmez miydi

Gönderim Zamanı:

Benim de son siparisim 20gün civarında geldi ve geldiğinde ptt sisteminde hala estonyadan çıkış yaptı diye gözüküyordu o yüzden her an gelebilir yazana guvenmemek lazım

Gönderim Zamanı:

bu 2,5 euro luk bedeli sipariş verirken mi ödüyoruz yoksa malı teslim alırken mi ödüyoruz acaba ??

Gönderim Zamanı:

bu 2,5 euro luk bedeli sipariş verirken mi ödüyoruz yoksa malı teslim alırken mi ödüyoruz acaba ??

Siparis verirken. Yurtdisindan alinan seylerin kargo parasini odersiniz hangi site olursa olsun. Karsi odemeli gibi bir sey yok yurtdisi alisvetislerinde

Gönderim Zamanı:

bu rakam t11 diyorum 70 euronun altındaki alışverişlerde geçerli o zaman üstü ücretsiz kargo t11 için :thup:

Gönderim Zamanı:

Evet sipariş bedeli 70 € altında olunca kargo bedeli 7,50 € tutuyor.Eskiden 50 € altındaki siparişlerde kargo bedeli 5 € tutuyordu.Üzerinde olunca kargo beleş.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Kargo bugün geldi tam 20 gün oldu,defalarca kontrol etmeme rağmen nerde olduğu belli değildi.Bundan sonra T11 kargo süresi böyle olacak herhalde.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 507 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..