Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

merhabalar forum sakinleri

elimde bulunan donic waldner legend carbon tahta için yumuşsak spin yapabileceğim kadar yapıştırmasınında(zıbanmak) bir o kadar güzel olan bir backhand lastiği arıyorum. forehand için yasaka rakza 7 düşünüyorum. ama backhande karar veremedim düşüncelerinizi bekliyorum

Gönderim Zamanı:

hadi git kumda oyna sen.

hem ne isin var buralarda bakalım, okulu cozdun masa tenisi mi kaldı.

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

zıbanmak için rakza 7 soft olabilir

gubanmak için ise blufire m3 iyi gider :bonus:

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

@Safa51

Donic Waldner Carbon merak ettiğim bir tahta. Butterfly Primorac Carbon'a çok benzediğini söyleyenler var. Daha önce hiç Primorac Carbon kullandınız mı, karşılaştırabilir misiniz? Teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

@Safa51

Donic Waldner Carbon merak ettiğim bir tahta. Butterfly Primorac Carbon'a çok benzediğini söyleyenler var. Daha önce hiç Primorac Carbon kullandınız mı, karşılaştırabilir misiniz? Teşekkürler.

safa daki waldner legend carbon bir de waldner senso carbon var carbonlar karısmasın,

maalesef ben de primorac ile oynamadım :/ ama violin ile benzer hissi var legend carbon un violin den biraz daha hızlı, sut cekmek inanılmaz keyifli blok yapmak zorunda kaldıgınızda biraz sıkıntı oluyor (benim bilegim kutuk gibi oldugundan da olabilir dabi :) uzerinde omega4 asia ve sigma europe I ile kullanıyorum bana cok cok hızlı geldi.

sizin hız ile sorun yasamayacak kadar yumusak bir bileginiz varsa bu fiyata kullandıgım en iyi tahtalardan biri diyebilirim.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Benim bildiğim primorac carbon ile waldner carbon'un zerre alakası yok. Waldner carbon primorac carbon'a göre çok daha kontrollü yavaş ve yumuşak...

Aşağıdaki linkte birisi birbirine bayağı benzediğini söylemiş. PC'nu çok seviyor olsamda çok hızlı ve kontrolsüz bulurum. WLC'nun PC'na göre yavaş, yumuşak ve kontrollü olması çok güzel bir şey aslında. Dün WLC sipariş vermek için sepete ekledim, işim çıktı bir geldimki FL sap bitmiş. :uzgun:

https://braamttworld.wordpress.com/2014/05/30/butterfly-primorac-carbon-vs-donic-waldner-legend-carbon/

Yorum ve cevaplarınız için teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

Ben waldner senso carbon'u söylüyordum. Unuttum bir de legend carbon çıkmıştı değil mi?

Hoş donic waldner serisini hep daha yavaş persson serisini daha hızlı yapmıştır. O yüzden gene de PC kadar hızlı olacağını sanmam...

• Beğen 1
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 157 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..