Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Evt arkadaşlar bende dün kurumlar final maçlarında öğrendim. Hepimizi kalabalık güzel bir buluşma bekliyor inşallah :tpdance:

Herkesi Samsuna bekliyoruz. ( Onur ve Sewan )parantez açtım size özel olarak kaçmak yok bu defa :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

hayırlı uğurlu olsun.

yoğun katılımın olduğu, muhabbet-eğlence-rekabet dolu bir buluşma dileğiyle....

Gönderim Zamanı:

Buluşma yeri Samsun olarak kesinleşmiştir.

Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi sıra buluşma tarihini kesinleştirmede. Ramazan Bayramı Temmuz, Kurban Bayramı ise Eylül ayında. Ağustos ayı içerisinden seçilecek bir haftasonu sanırım bir çok kişi için uygun olacaktır.

Gönderim Zamanı:

( Onur ve Sewan )parantez açtım size özel olarak kaçmak yok bu defa :)

oyle kucuk parantezlere sıgmam ben :P

hayırlı olsun Samsun

Gönderim Zamanı:

Hayırlı olsun.

Samsunu pek bilmiyorum

Bilal bey geldiğimde yardımcı olurmusunuz acaba :)

Gönderim Zamanı:

Hayırlı olsun.

Samsunu pek bilmiyorum

Bilal bey geldiğimde yardımcı olurmusunuz acaba :)

Seni garajdan alırım kaybolma ihtimaline karşı :D

Gönderim Zamanı:

ankara diyenlere sesleniyorum kaçıncı defa ankara olursa tabi bu şekil olurmu sizce forum buluşmasının güzelliği değişik yerlerde olmalı bence şuan forum buluşması bursada olmalıydı ama bizzat kendim görüştüğüm ersun hoca bursa için umutlu şeyler söylemedinden bursada olacağını zannetmiyorum şuan bana göre en iyisi samsun sonra eski şehir ola bilir orda mehmet seckiner hocamız var ilgilenirse ordada ola bilir

dediğim gibi ankara olursada 3 üncü defa olmuş olacak benim bildiğim kadarıyla yönetmenlik daha iyi bilir

• 5 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bursa'dan herkese selamlar.İnanın dostlar bende Bursa'da olmasını çok isterdim ama bizde bir temsilci var Allah'lık diyebilirim.Bizlerde Bursa olmasını isterdik ama malesef.Bursa temsilcisi Cemil beyden ses yok.Ankara olursa koşa koşa geliriz.Bursa'dan sevgiler.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı: (düzenlendi)

Bora kardeşim benim listem aşağıda, ekleyebilirsin...

Tokat'tan

1- Murat AYABAKTI

2- Kemal CEYHAN

Erkan ARSLAN iptal edildi. GELMEYECEK

3- Hakan ATAKLI

4- Veli GÜNAYDIN

5- Bilal ABUR

mhcvx90av tarafından düzenlendi
Gönderim Zamanı:

sevgili swan beyin uzun saclarından kendisi sorumludur. gelsin kendi yassssın. arazi olup duruyor zaten...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

8-9 ağustos olsa iyi olurdu ya ramazan bayramı sonrası hemen maç tarihi iyi düşünelim bende gelmek istiyorum tarih sıkıntı benim için..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 359 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..