Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Pazar günü Kırklareli de kurumlararası son maçları vardı. Final maçı. Alan şampiyon durum 2-2. Saat 16:00 da basketbol maçı varmış diye tam final maçının ortasında saat 14:00 da salondan çıkarıldık. Küçük salona geçin orda oynayın dediler. İşin tuhafı basketbol koçları siz oynayın daha bizim maça çok var diyor bizim il temsilcisi beyefendi yok yok biz masaları toplayıp küçük salona geçelim diyor. İşte masa tenisine bakış maalesef bu. Diğer salona geçmeyi kabul etmedik ve malüp sayıldık. 5 yaşında bir oğlum var onu masa tenisine yönlendirmeyi düşünüyordum ama artık vazgeçtim.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Şayet yazdığın gibi ise önce il temsilcinizi değiştirin. Sen spordan ve özellikle de Masa Tenisinden vazgeçme, Spordan anlamayan yöneticilerden vazgeçelim.

• Beğen 7
Gönderim Zamanı:

Memleketim olan şehirde böyle bişey yaşanmasına üzüldüm doğrusu. Ama bu sporun ilerde daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum, yıllar geçtikçe profesyonelce oynayan sayısı artıyor etrafımda.

Gönderim Zamanı:

Bencede M.T ne gönülvermiş kişilerin yönetici olmaları daha iyi olur. bu sporu böyle bir sebepten bırakmak pire yüzünden yorgan yakmak gibi olur, ısrarve inatla vazgeçmeden oynamaya devam etmek en iyi cevap olur bance

• Beğen 1
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bu Türkıye de masa tenisi her zaman 3.sıradadır.Üvey evlatn maumelesi görüyoruz.Bizler Bursa gibi büyük şehirde neler yaşıyoruz Allah biliyor.Masa Tenisinden kopmak çözüm değildir.Yöneticileri değiştireceksiniz.Bursa dan selamlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 396 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..