Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

daha önce hep çin kökenli lastik ve tahta kullandım.Avrupailerde hiç tecrübem yok calibra tour s lastiklere primorac mı peter corbel mı tecrübe eden arkadaşlardan yardım eden olursa sevinirim.Şimdiden ilginize teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

Onu bilmiyorum ama stiga lastiklere stiga allround evolution gibi aynı marka bir tahta kullanırsanız daha hoş olur. Aynı marka sonuçta.

Gönderim Zamanı:

sağolun hocam arkadaşın elinde bu iki tahta var sadece

O zaman primorac tahtasını tercih edin bence. Atış açısı daha yüksek olduğundan calibra tour s lastiklere uygundur.

• 6 months later...
Gönderim Zamanı:

Biz de bazı arkadaşlara uygun fiyatı sebebi ile tour s aldık. Gerçekten yüzeyi çok değişik bir lastik, hani sanki zımparalanmış gibi, tarifi zor. Temizleme spreyi normal lastiklerde emilirken, bu lastikte hemen hiç emilim söz konusu olmuyor. Bununla birlikte, yurtdışı yorumlarda genelde söylendiği üzere spini ve hızı tatmin edici.

Gönderim Zamanı:

Biz de bazı arkadaşlara uygun fiyatı sebebi ile tour s aldık. Gerçekten yüzeyi çok değişik bir lastik, hani sanki zımparalanmış gibi, tarifi zor. Temizleme spreyi normal lastiklerde emilirken, bu lastikte hemen hiç emilim söz konusu olmuyor. Bununla birlikte, yurtdışı yorumlarda genelde söylendiği üzere spini ve hızı tatmin edici.

o zımparalanmış gibi dediğiniz yüzey mat yüzey. En sevmediğim olay

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 529 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..