Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

bu hafta sonu 22 ekim de trabzonda küçükler ve yıldızlar , 23 ekim de gençler ve büyükler masa tenisi maçı var yer akcaabat futbol sahası maçlar saat 10:00 başlıyor ve yarım saat önceden lisansınızla kaydınızı yaptırmanız gerekiyor şimdiden herkese başarılar diliyorum.

Lisanssız kayıt almıyorlarmı? Öyleyse boşuna gelmeyim oraya kadar.

Gönderim Zamanı:

Trabzon cumhuriyet turnuvasına katılan rize , giresun , ünye ekibine teşekkürü borç biliriz .Turnuvamıza renk kattınız.Bu yıl ktü öğrenci grubunu göremedim onlarıda bir sonraki turnuvaya davet ediyorum.

Gönderim Zamanı:

TRABZON'DAKİ öğretmen arkadaşlarıma duyurulur 19 kasım 2011 cumartesi tarihinde merkez kanuni ilköğretim okulunda saat 12:00 'de öğretmenler günü etkinlik programı dahilinde öğretmenler arası MASA TENİSİ turnuvası yapılacaktır.Merkezdeki okullara sanırım bir iki gün içinde resmi yazı gelir tek şart öğretmen olmanız. Bütün öğretmen arkadaşlarımız turnuvaya davetlidir.bilgi için 0 535 2942861 nolu telefondan bilgi alabilirisiniz

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

muhammer hocam merhaba,

bu yıl karadeniz illeri arası dostluk ligi oluşturulacak mı acaba?

bu konunun akıbetini merak eden kimselerin sayısı hayli fazla (o:

sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Trabzonda yapılan cumhuriyet turnuvasında konu dile getirilmedi.Belkide aklımıza gelmedi.Bu arada Rize grubu da yoktu turnuvada.Konuyu Gürkan hocama iletirim il temsilcileri ile irtibata geçer.Sonucu burdan yayınlarım

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

ne trabzonda ne de rizede uygun salon ortamı dahi yok, masa tenisine yatırım yapılmadığı sürece ( tesis - altyapı vs..) ne yazık ki bu durumun düzeleceğini pek sanmıyorum

Gönderim Zamanı:

gençlik grup müsabakaları geçen hafta sonu trabzonda yapılmıştı, muhtemelen c grubunda bulunan illere göre mukayese yapmıştır, ama trabzon o kadar da kötü maçlar çıkarmadı aslında

• 4 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 178 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..