Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

merhaba sevgili forum üyeleri

hangi marka yapıştırıcı kullanıyorsunuz.sizce en iyi yapıştırıcıyı hangi marka üretiyor?cevaplarınızı bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

stiga carbo kullaniyorum.Hizli ve çabuk kuruyan bir yapiskan.Fakat geçen sefer kullandigim nova speed gum markali kalin yapiskan,benzinle inceltip kullandigin zaman çok daha iyiydi.

Gönderim Zamanı:

bende butterfly fair chack kullanıyorum.Tsubasa'nında dediği gibi biraz koyu o yüzden benzinle biraz açıp kullanıyorum.Bana göre en iyisi yine tibhar clean

Gönderim Zamanı:

Bence en iyi yapıştırıcı benzin.Sadece benzin kullanarak yapıştırıyorum.Raketten nasıl ses çıkıyo diye gelip bana soruyolar.En iyisi benzin bence.Ancak orjinal yapıştırıcı diyosanız yasaka derim.

Gönderim Zamanı:

h.ibo sadece benzinle yapışıyor mu? hızlandırıcı etkisi yapıyor mu? ve sünger de hiç solüsyon artığı olmadan yapışır mı? bunlara bi açıklık getirirsen sevinirim

Gönderim Zamanı:

Evet sadece benzinle yapışıyor tabi yeni lastikler olmamak şartıyla.Çünkü yeni lastikler benzini tam yemediği için baya insanı zorluyor yapıştırırken.Bence tahta çok daha hızlı atıyo isterseniz bir deneyin.Memnun kalcağınıza eminim.

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Bu güne kadar kullandığım yapıştırıcıların içinde en çok beğendiğim andro gerçekten süper aynı zamanda fiyat olarakta diğerlerine göre daha uygun mutlaka orjinal olmasını isteyenler adro kullansın bence ama solusyon ve benzin kullananlar ise sadece ekonomik olduğu için kullanmasınlar çünki lastikler çok çabuk yıpranıyor ve aynı hesaba geliyor

Gönderim Zamanı:
h.ibo sadece benzinle yapışıyor mu? hızlandırıcı etkisi yapıyor mu? ve sünger de hiç solüsyon artığı olmadan yapışır mı? bunlara bi açıklık getirirsen sevinirim

Şerefciğim,

Süngerde önceden sürülmüş ve kurumuş (yani sünger yüzeyinde birikmiş) bir kaç kat solüsyon bulunmuyorsa sadece benzin kullanarak yapıştırmak mümkün değildir. Zaten sen cevabını sorunun içinde vermişsin. Burada olay, saf benzini kurumuş solüsyonun üzerine sürerek tekrar akışkanlık ve bir kıvam, dolayısıyla tekrar yapışma özelliği kazanmasını sağlamaktır. Bu arada benzin çok kötü kokan, kullanıldığı bölgeyi kokutan, çevredeki insanlara "öfff ne biçim kokuyor burası, birazdan kafayı bulacaz" dedirten, ayrıca da diğer birçok solvent gibi kanserojen olan bir solventtir. Buna alternatif başka solventler bulmak mümkündür, en azından böyle pis kokmaz ve kokutmazlar.

Gönderim Zamanı:

Butterfly Fair Chack kullanıyorum.

Litrelik olan daha ekonomik olduğu için diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.....

Gönderim Zamanı:

Donic Waldner Speedmaster kullanıyorum, akıcı ve çabuk kuruyor, kalıntı bırakmıyor, memnunum. Diğer yapıştırıcılar hakkında bir bilgim yok.

Gönderim Zamanı:

En güzeli az solüsyon bol benzin karışımı.Ben çok memnunum.Ayrıca orjinal solüsyon olarak andro kullandım ama pek memnun kalmadım.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Joola rossi de iyi.İyi ötüyor.En son fair chack light aldım.Fakat beğenmedim.Çok açık.Tibhar ve stiga denemedim.Ama bildiğim kadarıyla stiga energy Türkiye'deki üst düzey oyuncuların ilk tercihi.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bugüne kadar her türlü solüsyonu kullandım(benzinlide dahil). Bence 1 numara joola rossi, 2 numara stiga carbon. Joola hem çok iyi ötüyor hem de lastiğin üzereinde kalın tabaka bırakmıyor. Stiganın enterans özelliği çok çabuk kuruyor.

Gönderim Zamanı:

burdaki hocalar ayakkabı yapıştırıcısı kullanıyolarmış. özel imal eiliyomuş. 400 gramı(bi küçük sus şişesi 250 ml lik) 20 ytl civarındaymış. çabuk kuruması ve raketten çabuk ayrılması açısından her antremandan sonra lastiği sökenler için ideal.

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:
burdaki hocalar ayakkabı yapıştırıcısı kullanıyolarmış. özel imal eiliyomuş. 400 gramı(bi küçük sus şişesi 250 ml lik) 20 ytl civarındaymış. çabuk kuruması ve raketten çabuk ayrılması açısından her antremandan sonra lastiği sökenler için ideal.

almanlar da kanser olmaya meyilli desene :fildir: (bu arada almanyadaydin di mi?)

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:
merhaba sevgili forum üyeleri

hangi marka yapıştırıcı kullanıyorsunuz.sizce en iyi yapıştırıcıyı hangi marka üretiyor?cevaplarınızı bekliyorum.

kendim yapıyorum :D:

Gönderim Zamanı:
Bugüne kadar her türlü solüsyonu kullandım(benzinlide dahil). Bence 1 numara joola rossi, 2 numara stiga carbon. Joola hem çok iyi ötüyor hem de lastiğin üzereinde kalın tabaka bırakmıyor. Stiganın enterans özelliği çok çabuk kuruyor.

bugüne kadar birçok yapıştırıcı denedim. malesef bunlara solusyon+benzin de dahil. Ozan'ın (Tsubasa) dediklerine katılıyorum. benzin kullanmak sağlık açısından çok zararlı. denediğim orjinal yapıştırıcılar içinde en çok verim aldığım ise joola rossi. özellikle andro kullanan arkadaşlar joola rossi kullandıktan sonra androdan vazgeçeceklerdir.

• 3 months later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 372 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..