Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

efenim gun gecmiyor ki china open da seri basları sapır sapır dokulmesin

serinin son kurbanı sevgili zhang jike de patates olup turnuvaya veda etti.

Gönderim Zamanı:

Zhang maç sonunda yaptığı basın toplantısında, henüz tam hazır olmadığını, henüz %60 ile oynadığını, zamana ihtiyacı olduğunu, yakaladığı fırsatları değerlendiremediğini, önündeki maçlara bakacağını, kalesinin de gollere kapalı olduğunu söylemişşş...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Dima salondan çıkarken gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine, aslında maça iyi başladığını, oyunu kontrol ettiğini, beklemediği anlarda rakibin balıklarıyla geri düştüğünü, gerçek Dima'nın bu olmadığını, gerçek Dima'nın bu herife set vermeyeceğini, ancak bir önceki gece samsonov'un ısrarı üzerine votka-mangal yapınca ertesi sabah domuz sosislerinin ağzına ağzına geldiğini, dolayısıyla rakibi de fazla ağlamasın diye maçı verdiğini iddia etmiştir.

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

yenilenler kendi arasında oynayıp teselli kupası alsın. kupayı da bilal olgun ve kartal versin

teselli kupasının mağlubuyle tsubasa oynasın

yenilirse %60 oynuyodum der çıkar işin içinden nedir yani

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

hep soyluyorum dimayı sevmiyorum diye bir kez daha kanıtladı ne kadar adi oldugunu

gidip mangala girisiyorlar beni cagırmıyor terbiyesizler...

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 476 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..