Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Defansif Oynayan Birisiyim 4Yıldır Oynuyorum Masatenisi

Bana Tahtasıda Dahil Olmak Üzere Bir Raket Tavsiye Ederseniz Sevinirim

Defans yaparım demişsin ama nasıl defans yaptığını söylememişsin ( masa başı uzun pütür ile blok, uzaktan kesme, yoksa sadece düz lastikle blok yaparak sağa sola mı dağıtırsın v.s )

Gönderim Zamanı:

Bundan Önce Düz Lastik İle Sağa Sola Dağıtıyordum Eksik Bilgi İçin Kusra Bakmayın Dalgınlığıma Gelmiş

Ama Oyun Stilimi Kesme Üzerine Yönlendirmek İstiyorum

Gönderim Zamanı:

Gelen topun falsolu mu, kesik mi oldugunu bilmiyorsan sana su puturu al kullanmam diyemem. İlla istiyorsan en ucuz all tahtaya en ucuz 0 veya 2. El putur al forhandede istidigin lastigi tak en az 6 ay oyna.

Gönderim Zamanı:

Gelen topun falsolu mu, kesik mi oldugunu bilmiyorsan sana su puturu al kullanmam diyemem. İlla istiyorsan en ucuz all tahtaya en ucuz 0 veya 2. El putur al forhandede istidigin lastigi tak en az 6 ay oyna.

500-600 Liraya Kadar Çıkarım Herşeyi İle Putur Kısa mı Uzun Olsun ?

Gönderim Zamanı:

o zaman bilal beyin uzun putur tavsiyelerini dinlemeniz lazım ancak ekipman tavsiyesini forumdan yapmak zor. telefonunuz ile oyununuzu gosteren kucuk bir video cekip bilal beye whatsapp dan gonderebilirseniz daha faydalı olacaktır.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 464 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..