Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

karakasevic oldskuul oyunu ile cok keyif verdi izlerken. z.jike ye de eziyet verdi ayrı konu :P

samsonov vs gauzy macını da ekleyin swan bey. ma long videoları doldurmak ile olmaz bu islerrrr :bonus:

Gönderim Zamanı:

o sacıyla ne yapsa kar etmez. gerci birkac ay onceki halinden kurtulmus gene bu saca sukur

Gönderim Zamanı:

ma long neden böyle yakışıklı diye başlık açasım var da önce müthiş bülent avatarımı arayıp bulmam lazım

Gönderim Zamanı:

çok güzel maç

ma long neden böyle güzel oynuyor diye başlık açasım var

Ma Long un ekürisi Fan olmasaydı bu maç 3-0 değil 5-0 bile bitebilirdi..

Ma Long,,,,muşşşş..... Short oldu...haberi bile yok...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ma long jike ye göre daha gergin di. Jike ne kadar eski formunda olmasada ma tirsmis sanki biraz;) canlı izledim maçı Ma set sonlarıni oynayamadi kritik sayıları jike aldı hep.

Gönderim Zamanı:

maçı canlı izledim bende

zhnag ın oyununda en önemli fark artık masaüstü ağırlıklı oynuyor olması ki eski zhang ın imza vuruşları çok güçlü topspinlerdir.Zhang tamamen geri dönmüş değil bu vuruşları hem eski gücünde yapamıyor hem yavaş. ama masa üstünde oyununa yeni kattığı şeyler var ve faydasını da görüyor.

setler 11-9 veya cüzde bitti tam tersi de olabilirdi ama konu bu değil. maçı bekleten çamura yatan taraf ma long oldu. Zhang gayet net taktik ve teknik üstünlük sağladı. Şimdilik bunu ma long u oynatmadan sağladığını görüyoruz. daha büyük riskleri kendini daha iyi hisstetiğinde alacaktır. Seyir keyfi çok yüksek bir maç değildi ama gayet üst kalite bir oyun vardı

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

j. zike nin oldugu yerde kalite olur zaten

ma long mu o be !!!111

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

güzel bi maç olmuş.. ma longu çözmüş bu adam, masaüstü oyunla yenmiş..!!

zeng cayykk biraz ukaladır ama o kadar da olsun..!

Ben de turnuva şampiyonu olsam yürüyüşüm değişir..::))

Gönderim Zamanı:

Bu bizim Ahmet değil mi..??

Ma ya biraz hafif gelmiş gibi geldi bana...:))

Bi de ma long, bizim ahmet e ters gelmiş gibi, baksanıza top raketin yanına iki de bir çarpıp çıkıyor..::))

TAM KOMEDİYDİ, GÜLEREK İZLEDİM...!

Gönderim Zamanı:

Bi de Zeng Ciklet ::)) abimizin aynı turnuvada ovcharov la oyununu izleyin..! Ovca abimiz Cike den neler çekti bee..!

Svan bey den ovca-cike maçını da eklemesini isteriz..

Gönderim Zamanı:

karakaseviç umutlanmış

kara adam ma longdan bile çok sayı almış...:))

kara biraz heyecanlıydı galiba..? ama güzel vuruşları da vardı. Zeng Ciklet abimin beklemediği vuruşlar..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 347 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..