Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

efenim sevgili korenin sevgili turnuvası bitti ben size birkac video atayım

bagyanlarla basliim centilmen kisiligim ortaya cıksın

sonrasında flore nin efsanelestigi swan beyin goz yaslarını tutamadıgı maca bakalım

Gönderim Zamanı:

ve finaller

once bagyanlar

sonra swan beyin goz pınarlarını kurutan ma long vs xu xin

Gönderim Zamanı:

Yanlış bilmiyosam jike chen chien an (doğru yazammis olablrm;) a elendi.jike de bitmiş gibi.jike yi niye olimpiyata gonderiyolar anlamış değilim. Bence xu Xin ve fan z.daha çok hakediyo Olimpiyat oyunlarını. ..

Gönderim Zamanı:

ayrıntılı bir yazı yazacağım bu konuda

sizler gibi düşünmüyorum. şu an ma long çok formda olmalı z. jike de gayet çakı gibi, götü göbeği eritmiş

mesele biz karşılaşma izlediğimizi varsayarken bunların gösteri maçı yapması. sonuçları hesaplı kitaplı, birkaç ihtimal dahilinde düşünülmüş karara varılmış karşılaşmalar

hepsi değil elbet... zaten gerçekle sahte bir arada olduğundan ne kadarı gerçek ne kadarı sahte ayırt edilmiyor.

Gönderim Zamanı:

Zjk son maçlarında gayet iyi görünüyordu. Hiç maçı sallamıyordu. Demek oluyor ki olimpiyat madalyasını yine alacak. Bu Uzak batılı ve Uzak doğulular hiç yapılamayanı yaptırmayı çok severler 2. olimpiyatı aldıracaklardır ZJK ya :bonus:

Gönderim Zamanı:

Benim düşüncem de şu: Allah vergisi fiziği ve çabukluğu ve buna uygun oyun stili ile Xu Xin formda olursa herkesi yutar, kemiklerini bile tükürmez

Gönderim Zamanı:

ayrıntılı bir yazı yazacağım bu konuda

tez mi yazıcan mevzu ne ?

Benim düşüncem de şu: Allah vergisi fiziği ve çabukluğu ve buna uygun oyun stili ile SWAN forumda olursa herkesi yutar, kemiklerini bile tükürmez

aynı fikirdeyim bence de forumda mavi degil kırmızı olması lazım

Gönderim Zamanı:

bilal' e katılıyorumama kafamda soru işareti şu: bu iki oyuncudan biri olimpiyatı diğerine hediye eder mi..

ne biçim dünya yahu isteklerimizi şekillendiriyolar biz istiyoruz zannediyoruz

sanki bu turnuvada xu xin 'e çık parla demişler izlerken turnuvayı zaten xu xin alsın istiyorsun

Gönderim Zamanı:

Xu xin galiba olimpiyatlara katilma vizesi alamadi(yanlis hatirliyor olabilirim). Ayrica her ulkeden 2 sporcu yarisabiliyor ferdi maclarda oyle biliyorum. Ve asil soru zjk nin yaninda kim oynayacak :)

Gönderim Zamanı:

elemeler yapıldı ma long birinci z jike ikinci olarak olimpiyatlara katılmaya hak kazandılar. xu xin ve fan z bir sonraki olimpiyatlara ..

Gönderim Zamanı:

Ferdi maçlarda ma long ve jike oyniycak. Xu Xin de takım maçlarında. Fan z da süper yedek;)bana göre ferdilerde oynamayı fan z jike den daha çok hakediyo.çocuk makina gibi ve form u da çok stabil avrupalilara hiç kaybetmiyo hatta son iki turnuvada xu Xin ve jike yi de yendi..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 338 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..