Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selamlar,

Bugün Beylikdüzü'nde ki Kültür Merkez'ine gittiğimde artık kapalı olduğunu ve oarada ki masaların 10-15 gün içinde farklı bir yere taşiınacağını söylediler. Sanırım farklı bir yerde faaliyet gösterecek artık. Bilginize

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Bende buyukcekmece civarinda oynanicak yer ariyorum zamani olan arkadaslarlar hafta ici 7 den sonra yada haftasonu oynayabiliriz.

• 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Avcılar'da M.K.Paşa metrobüs durağına çok yakın bir yerde, bodrum katında(oynamaya müsait) İttf onaylı masam mevcut. Seviyem orta düzeye yakın sayılır. Lise dönemlerinde çok oynamıştım. Bu tarafa gelebilecek , partner arayan arkadaşlar ulaşırlarsa sevinirim.

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Beylikdüzü' nde oturuyorum, oynayacak bir yer ayarlayalım arkadaşlar. İyi bir oyuncu sayılırım, biraz ara verdim gerçi.

• Beğen 1
  • 6 months later...
  • 7 months later...
Gönderim Zamanı:

Beylikdüzü Spor Kompleksi Masa Tenisi salonu açıldı. 8 masa var. Hafta içi ve hafta sonu yetişkin saatleri mevcuttur. Beylikdüzünde daha iyisi yok. Hem salon hem partner aramaya gerek kalmıyor. Tesisten bilgi alabilirsiniz...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 315 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..