Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Kolay gelsin daha once deneyen arkadaslardan kisa birer tavsiye almak istiyorum backhand lastikte 3 lastik arasinda kaldim uzun mesafeden topspin masa basinda paralel(genellikle) ve capraz blok yapacam simdi daha once tenergy 05fx vardi backhande ama malumunuz siz blok basarken bile top cok fazla sektiriyor ve rakipim yetisiyor hizi da tadi da cok guzel ama biraz da bole soft bir lastik ariyorum aklimda 3 lastik var ama karar veremedim

1-) andro rasant beat hem soft hem off bir lastik

2-) xiom omega euro

3-) tibhar elite msx

Kullananlar bilgilendirirse sevinirim

Gönderim Zamanı:

3-) tibhar elite msx​ -> evulation mxs ise ben denedim. güzel bir lastik.

Şu an biraz daha yumuşağı olan El-s kullanıyorum. Daha kontrollü ve hızı da tatminkar.

Daha önce 05 fx kullanıyordum. Bu lastiği kullanmaya başladıktan sonra bh de daha az hata yapar oldum. tavsiye ederim.

Gönderim Zamanı:

Cok teskkurler eve yanlis yazmisim dogru bahsettiginiz lastik

Gönderim Zamanı:

Atakan arkadaşımızın uyarılarına dikkate alın bence. Şuan BH'te Andro Rasant Beat 1.9mm kullanıyorum. Gerek sesi gerek hızı gayet yeterli. Ancak Hexer Powersponge'un yerini hiçbir lastik tutmaz :)

Gönderim Zamanı:

İsterseniz ve alışırsaniz her lastik olablir ve biliyorum,herkesin kendi oyun anlayışı var,en iyi diye birşey yok

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

evo mxs kullanıyorum. Spinleri ve şutları gayet iyi, bloklarda çok başarılı, hem bh hem de fh için güzel bir lastik. Özellikle dolu servisleri açmada çok başarılı buldum.

• Beğen 1
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 115 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..