Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

merhaba ben okulda masatenisi takımına başvurdum ilkokulda okul takımındaydım. çok iyi olmasa da iyi oynuyorum ve okuldaki tekım tam olarak kurulmasada çalışmalara gidip katıldım. ama bir hafta geçmesine ramen hoca takıma girip giremediğim hakkında bişe demedi bikaç kişiyi lisans için çağırmış beni henüz çağırmadı. sizce ne yapmalıyım gidip hocayla konişiyimmi bekliyim mi?

cevaplarınızı beklyorum...

Gönderim Zamanı:

Tabiki de git konuş.Bu sporu sevdiğini ve oynamak istediğini belirt.Okul takımında ilk 3 te olmasa bile antrenmanlara katılmak istediğini söyle.Bir beden eğitimi hocasının asli görevlerinden biri sporcu keşfetmek ve öğrencileri spora yönlendirmektir.Hemen gidip konuşmalı ve bu sporu yapmak istediğini açıkça belirtmelisin. :thup:

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

bizim okulda basvuran herkes antramanlara istirak ettigi surece onlari calistirma zorunlulugu gibi bise var hoca kim basvursa alin bunla oynayin diyo zante maksimum 5 adam basvuruyo :gulumse: git konus hoca memnun kalacaktir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 66 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..