Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
Tarih: 05.04.2022 Saat: 17:23, shadowpane yazdı:

GÜNCEL,
Ataşehir/Ümraniye/Çekmeköy bölgesi tercihen antrenman yapmak isteyen, özellikle eli ve oyunu düzgün(teknik) orta düzey partner arıyorum.

Bu Cumartesi Ümraniye/Çakmak'taki turnuvamıza gelirseniz bu çevreden bir çok oyuncu ile tanışmış olursunuz:
http://www.masatenisisalonu.com/index.html#tagturnuva

• 2 years later...
Gönderim Zamanı:
Tarih: 06.07.2018 Saat: 18:20, Kaptan yazdı:

Merhaba,

Haftasonları ve uygun oldukça haftaiçi işten fırsat buldukça düzenli oynayabileceğim bir partner arıyorum. 

Tarih: 09.07.2018 Saat: 13:31, Hakan KIRIK yazdı:

Ataşehir'de var mı masa?
Masa tenisi salonu şeklinde?
Kamelya çarşıda var bir masa ama maç vs.. yapamazsın , ancak hafif antrenman

Tarih: 09.07.2018 Saat: 21:00, esrarte yazdı:

1-Ümraniye'de Anel iş hanı alt katında,

2- Altunizade'de Haydarpaşa Lise'sinde,  (İvtta)

3- Göztepe e-5 tarafında Halil türkkan İÖO, (Fb veteran)

4- Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu( Ataşehir yakını olabilir)

Bunlar benim bildiklerim, 4. dışındaki yerlere, bazılarına aylarca, bazılarına birkaç günlüğüne de olsa uğradım. Sana da tavsiye ederim, aradığın partneri birinde bulamazsan digerinde bulabilirsin. Ha ben buldum mu, sürekli antreman yapabileceğim birini bulamadım, ya cidden kotuyum yada utangacım, milletle "hadi antreman yapalım şu günler" diye atılgan olamadım:D 

Google'da bu mekanları yazıp masa tenisini de eklersen hepsinin sitelerini de görebilirsin. 

Tarih: 06.08.2018 Saat: 15:32, CmlApydn yazdı:

@Kaptan selamlar,

Ataşehir'de ben de orta seviye oyuncu olarak partner arıyorum. Batı ataşehir'de Mozaik çarşıya yakınım. Müsait bir gün buluşup antreman yapabiliriz. 

cemil.apaydinn@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Tarih: 05.09.2018 Saat: 23:28, kaan898 yazdı:

noldu partner arayışınız nasıl gidiyor eğer bulamadıysanız ben de varım üsküdar ataşehir nereyse gelirim oynamaya...

Tarih: 09.05.2019 Saat: 21:25, Bahu yazdı:

Merhaba,

Ben de masa tenisi oynayacak partner arıyorum. İstanbul Göztepe’de ikamet ediyorum. Ataşehir’le yakın sayılır. Düşünürseniz konuşalım.

Tarih: 10.09.2019 Saat: 05:33, ıhsangkalp yazdı:

Merhabalar ; 

Anadolu yakası ; üsküdar - kadıköy- ümraniye - ataşehir - çekmeköy civarında bende eşlik edebilirim uygun oldukça . Orta seviyeye yakınım diyelim. Şimdiden bol keyifler , saygılar. ihsan3411@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Tarih: 02.12.2019 Saat: 22:03, suhankarinca yazdı:

Kadıköy, Altunizade ve Emaar civarı için beni de düşünebilirsiniz. Karincasuhan@yahoo.com seviyem heralde 4-5/10 çıkar. 

Tarih: 05.12.2019 Saat: 13:46, Serhan_05 yazdı:

Selamlar bende Kartal da oturuyorum. Hafta sonları oynayabilirim. Anadolu yakasında herhangi bir yere de gelebilirim fakat soyunma odası ve duşu olan bir yer tercihim. Orta seviyeyim.

Tarih: 09.12.2019 Saat: 02:43, Furkan135bhdr yazdı:

Haldun Alagaş’a okulum çok yakın Ataşehir’de oturuyorum. Hafta içi 15.00 den sonra hafta sonu herhangi bir vakit müsaitim yeterki bir partner bulayım.17 Yaşındayım  12 yaşımdan beri oynamaktayım. Orta düzeyim    ulaşmak isteyenler rbahadirsapoglu@gmail.com mail atabilir.

Tarih: 26.01.2020 Saat: 12:46, utku bakan yazdı:

selam herkese anadolu yakası ataşehir bostancı kadıköy avrupa yakası beşiktaş şişli taraflarında oynyacak arkadaş arıyorum.Orta düzey ve üstü diyebiliriz kendim için itüde mimarlık okuyorum ilgilenen arkadaşlar utkubakan@icloud.com

Tarih: 15.09.2021 Saat: 14:24, behnam masa tenisi yazdı:

merhaba

ben katilabilirim

Behnam 05392346324

Tarih: 04.10.2021 Saat: 00:24, kufusan yazdı:

selam oynamaya devam ediyormusunuz. samandıra sancaktepe çekmeköy tüm anadolu yakası uygun.

instagram @kufusan23 

Merhabalar.
Kartal tarafındayım ve masa tenisi  oynayabileceğim birilerini arıyorum. Çok iyi sayılmasam da kötü değilimdir. İsterseniz yazabilirsiniz
fakrap@hotmail.com 0539 658 22 56
Kerem Fırat AK

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 387 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..