Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Acımasız eleştiri yapabilirsiniz. Biliyorum Bh Tekniği  yanlış, duruş yanlış, ayaklar yanlış, vücut çok savruluyor eklenebilir..İyi seyirler..

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1
Gönderim Zamanı:

:alkis::alkis::alkis:

Sol dizindeki şey sakatlık nedeniyle mi? Sakatlık yoksa bence bu çalışmada dönen topa bh köşeden şutop yapsan nasıl olur acaba? Zaten bildiğin yanlış hareketler daha da katlanacak; sen de bunun olmasını engellemek için daha konsantre olabilirsin gibime geliyor, olabilir de yani<_<

• Şaşkın 1
Gönderim Zamanı:
Şimdi, esrarte yazdı:

:alkis::alkis::alkis:

Sol dizindeki şey sakatlık nedeniyle mi? Sakatlık yoksa bence bu çalışmada dönen topa bh köşeden şutop yapsan nasıl olur acaba? Zaten bildiğin yanlış hareketler daha da katlanacak; sen de bunun olmasını engellemek için daha konsantre olabilirsin gibime geliyor, olabilir de yani<_<

Galiba sen başlığı yanlış anlamışsın :D

Gönderim Zamanı:

Özendirdin beni Bilal. İşte medeni cesaret. Ben de anlaşcam bi düğün videocusuyla, çeksin beni oynarken. Çakığa forent kesik, hodri meydan!

• Haha 1
Gönderim Zamanı:
16 dakika önce, ongun yazdı:

Özendirdin beni Bilal. İşte medeni cesaret. Ben de anlaşcam bi düğün videocusuyla, çeksin beni oynarken. Çakığa forent kesik, hodri meydan!

MAZE nin gücü ( tırt :)

Gönderim Zamanı:

Topu çok ortada alıyorsun. Omuz kullanımı sıfır. Sadece bilekten fırçalıyorsun. Bu haliyle backhand açma demek daha doğru olur. 

Topu Biraz daha yandan al, biraz daha geç al, omzunu kullan, raketi aç ( çok kapatıp fırçalıyorsun daha çok taşıyarak süngere gömdürerek çek) , havaya değil havaya ve ileri yap. 

• Teşekkürler 2
Gönderim Zamanı:
17 hours ago, TSuBaSa said:

Topu çok ortada alıyorsun. Omuz kullanımı sıfır. Sadece bilekten fırçalıyorsun. Bu haliyle backhand açma demek daha doğru olur. 

Topu Biraz daha yandan al, biraz daha geç al, omzunu kullan, raketi aç ( çok kapatıp fırçalıyorsun daha çok taşıyarak süngere gömdürerek çek) , havaya değil havaya ve ileri yap. 

Ben de tam bunları dicektim :P

• Haha 1
Gönderim Zamanı:

Valla senin bh spin tekniğini değerlendirmek için yeterli donanımda olduğumu sanmıyorum. Onu zaten erbabı yapmış yukarda. 

Ben daha ziyade "kesiğe" kısmına takıldım. Karşındaki arkadaşın kesip biçtiği falan yok ki, bildiğin "push" yapıyor. Hatta daha ziyade Neubauer amcanın peruğu düşmesin diye geliştirdiği pütürlü push vuruşlarını andırıyor.

• Teşekkürler 1
Gönderim Zamanı:

Sonuçta ittirse de uzaktan chop yapsa da top kesik geliyor. Push zaten uzaktan kesmenin küçük hareketle yapılanı. 

Sonuç değişmiyor gelen top kesik. Ha az kesik çok kesik, orası önemli değil . 

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 178 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..