Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bugün itibariyle başladı. Yorumları ve video paylaşımlarını bu konu altında toplayabiliriz. ITTV canlı yayında.

• Teşekkürler 1
Gönderim Zamanı:

ITTF'in... Youtube'da yayınladığı şampiyonaya ait ilk video. İnsanda biraz utanma olur. Birazcık olmalı. Bir de oyunculara "sporumuzun görsel olarak en iyi tanıtımını sunabilmek adına kendi kameralarınızla çekim yapmamanızı, eğitim amaçlı maç görüntülerinizi bizden tedarik etmenizi rica ederiz" demişler iyi mi? Alın buyrun. 

Gönderim Zamanı:

JEONG Sangeun ne olduğunu anlamadı. Hala da anlayamadı. Korece "Nooluyo ya?" nasıl denir?

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Timo Boll - Harimoto Tomokazu maçı akşam saat 22:15 de. Kaçırmayın derim. (Veledin ismi de Japon uçak gemisi kaptanı gibi mübarek)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Harimoto maçı o kadar çabuk bitirdi ki ittv naapcağını şaşırdı. Maçı başından tekrar yayına soktular. Sapıttı yayın.

• Haha 2
Gönderim Zamanı:

Millet kayıp kayıp düşüyo. Enlio marka zemin pek matah diil heralde. 

Gönderim Zamanı:

Samsonoğluyla yaşıtız benim kıçım başım ağrıyo herif hala koşturuyo hala döktürüyo dünya bilmem kaçıncısı hala. 

Fark votkada mı ki?

• Haha 1
Gönderim Zamanı:
5 saat önce, ongun yazdı:

Samsonoğluyla yaşıtız benim kıçım başım ağrıyo herif hala koşturuyo hala döktürüyo dünya bilmem kaçıncısı hala. 

Fark votkada mı ki?

KEsinlikle katıksız :D

Gönderim Zamanı:
9 dakika önce, Bilal OLGUN yazdı:

Harimoto ne yaptı? Hiç takip edemedim yoğunluktan

Harimoto birazdan Timo ile oynuyor. 

• Teşekkürler 1
Gönderim Zamanı:
21 saat önce, Slowhand yazdı:

Fan Zhendong denen insan(!) şampiyon oldu az önce.:kizgin:

Dedimdi dimi dediydimdi. Samsonovun gözleri faltaşı gibi açılınca anladıydımdı.

Gönderim Zamanı:
Tarih: 20.10.2018 Saat: 17:04, ongun yazdı:

Fark votkada mı ki?

Abi adamın memleketinde sen de yaşasan ellisine kadar gık demezsin :D Havasından suyundan bence.

• Haha 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 191 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..