Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

masatenisi.comda ürün özelliklerinde butterfly tenerg 05 de speed 13,5 control 9.5 spin 11,5 gösteriyo

xiom omega 5 Euro da speed 13,5 control 14 SPİN 15 GÖSTERİYOR FAKAT BUTTERFLY TENERGY LASTİKLERİ ÇOK HIZLI OLDUĞU SÖYLENİYOR NASIL?

Gönderim Zamanı:

Bu göstergeler genelde yanıltıcı oluyor. Bunu otomobillerin kadranlarında hızı gösteren rakamlara benzetiyorum. Örneğin çoğunda Max 200 kmh üstünde gösteriyor ama o hıza sadece birkaç tanesi gerçekte ulaşabiliyor. Teşbihte hata olmaz diyerek onun gibi birşey lastik hızlarıda diyorum.

Xiom Omega 5 Euro BH için çok güzel bir lastik ancak Tenergy 05 değil hiç bir zaman. Benim açımdan tek tercih sebebi 05 atış açısını sevmiyorsan olabilir, yoksa Tenergy serisinin değerini iyi bir tahtayla oynayınca anlıyorsun gerçekten. Ha! o kadar para vermeye değer mi? Benim gibi amatör veteran biri için değmez kesinlikle. 

Gönderim Zamanı:

Her markanın değerini kendi marka içinde değerlendirmek lazım. 

Stiga da mesela spine 110 falan yazıyor. Şimdi on kat daha mı spinli? 

Bunlar bize bir fikir vermesi için yazılmış değerler. Herhangi bir kriter yok. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 146 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..