Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

merhabalar forumda daha yeniyim çoktandır masa tenisi oyuncuyusum toplama raketlerden anlamadım için hazır raketlerle oynardın şimdi toplama raket almaya karar verdim fiyat perfonması önemli atak oyuncuyum raket toplamamda yardumcı olurmusunuz bütcem 200 tl 

Gönderim Zamanı:

DİKKAT

Yeni üye olanlar Ekipman Tavsiyesi İsteyenler dışındaki forumlarda en az 3 adet mesaj yazmadan bu forumda konu açamazlar. Gereksiz mesaj yazanların üyelikleri iptal edilir.  Bu forumda konu açmadan önce daha önce verilen tavsiyeleri okuyun. Size uygun olabilecek yüzlerce tavsiye var.

Ayrıca tavsiye edilen tahtalar için bu konuya bakabilirsiniz.

Üyelerimiz herkese aynı şeyleri yazmaktan usandıkları için açtığınız konuya cevap alamayabilirsiniz.

Yeni üyesiniz..İlk mesajınız.

Biraz ekipman tavsiyelerine bakıp biraz bilgi sahibi olun isterseniz. Üye arkadaşların size verecekleri tüm cevaplar havada kalabilir. Biraz malzemeler konusunda bilgi sahibi olursanız  isteklerinizi daha iyi anlatabilirsiniz. Hiç malzeme konusunda bilginiz yok ise ekipman tavsiyelerinin  de tavsiye edenlerinde sonu yok...Forumdan ekipman konusunda biraz bilgi araştırın derim. 

Gönderim Zamanı:

Atak oyuncuyumu biraz daha acarsan yardim edebiliriz nasil bi atak oyuncususun masaya yakin orta uzak ? Topu fircalayarak cok spinli mi oynuyosun vb. birsuru oyun tarzi birsuru farkli ekipman var malesef suanki dolar kuruyla 200 liraya combo raket cok dandik olur butceni biraz acman gerekebilir 

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 463 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..