Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
4 saat önce, takefiree yazdı:

Ertan Beyin sözünün üstüne hala fütürsüzca cevap veriliyorsa, hala özür bekleniyorsa  bu forumda kalmanın anlamı kalmamıstır

Sayın takefire...

Bana arzu ederseniz bu konu içinde yada özel mesaj atarak bu düşüncenizi daha açık bir dil de yazabilir misiniz. Tam olarak anlayamadım..

Gönderim Zamanı:

Bu forumda bazı arkadaşlarımızın dili çok kaba. Şahısları eleştireceğimize,  fikirleri eleştirirsek birbirimizi kırmamış oluruz.  

Bir arkadaşımızın yıllardır bu forumda olması onu,  sonra üye olanların önüne koymaz. 

Ayrıca bir yöneticinin kaba konuşmalara müdahale etmesi normaldir.  Anladığım kadarıyla sayın bellek,  tsubasayı daha önce de uyarmış fakat benzer durum tekrar edince bellek uyarının dozunu biraz artırmış.  Bellek arkadaşımı bu konuda tebrik ediyorum.  Fakat uyarırken de üslübu bozmadan biraz daha tatlı sert olabilir,  yapmayı düşündüğü yaptırımları buradan söylemeyebilirdi. 

Herşeyi herkesin ortasında söylemek doğru değil. 

Kırmak kolay yapmak zor.  Muhabbetimiz devam etsin değerli arkadaşlar..!  

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:
18 dakika önce, vedaty yazdı:

Bu forumda bazı arkadaşlarımızın dili çok kaba. Şahısları eleştireceğimize,  fikirleri eleştirirsek birbirimizi kırmamış oluruz.  

Bir arkadaşımızın yıllardır bu forumda olması onu,  sonra üye olanların önüne koymaz. 

Ayrıca bir yöneticinin kaba konuşmalara müdahale etmesi normaldir.  Anladığım kadarıyla sayın bellek,  tsubasayı daha önce de uyarmış fakat benzer durum tekrar edince bellek uyarının dozunu biraz artırmış.  Bellek arkadaşımı bu konuda tebrik ediyorum.  Fakat uyarırken de üslübu bozmadan biraz daha tatlı sert olabilir,  yapmayı düşündüğü yaptırımları buradan söylemeyebilirdi. 

Herşeyi herkesin ortasında söylemek doğru değil. 

Kırmak kolay yapmak zor.  Muhabbetimiz devam etsin değerli arkadaşlar..!  

Teşekkürler sayın vedaty, hepimiz tek amacı bu spor için bilgi paylaşımı yapmak (yanlış doğru ayırımı yapmadan)..Benim yapılan paylaşımlarda tek baktığım...üyelerin özeline girilmemesi...Agresif yazmak farklı karşı üyenin özeline girecek şekilde yazmak farklı bir durum (kabul edilemez bir durum)...Hiç bir üye diğer bir üyeyi rencide edecek kadar pervasızca forumda yazamaz...Açık bir alanda yazmak dikkat ister okuyanı çoktur ( yaşça büyük küçük )..Ben kimsenin ağzının bekçisi değilim ama ağzının hesabı yapamayanı da hiç kimse kusuruma bakmasın kapatırım..Bilgiyi savunun agresifte  olabilirsiniz ama saygılı bir şekilde...

Forumda bazı kümeleşmeler dikkatimi çekiyor...Bazı arkadaşlar yazının içeriğini savunmuyor (içerik karşı üyeye bel altı bir yazı olmuş umurunda  bile değil) sadece arkadaş olduğu üyeyi savunuyor..Enteresan bir durum...

Saygıda kalalım..

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   3 Üye, 0 Gizli, 61 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..