Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:
ece2-3.jpg

2019 Türkiye Kupası Takım ve Ferdi müsabakaları İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda tamamlandı.
Takım karşılaşmalarında; Erkeklerde Beşiktaş, Kadınlarda ise Fenerbahçe 2019 Türkiye Kupası´nın sahibi oldu.

be%C5%9Fikta%C5%9F-erkek.jpg
Ferdi müsabakalarında ise Erkeklerde İbrahim Gündüz, Kadınlarda Sibel Altınkaya Şampiyonluğu kazandı.

Türkiye Kupası takım maçlarında Erkekler finalinde İstanbul Büyükşehir BBSK´yı 3-1 yenen Beşiktaş, üst üste 4.kez Türkiye Kupası´nın sahibi oldu. Türk Telekom üçüncü, Sarkuysan ise dördüncü sırayı aldı. Türkiye Kupası takım karşılaşmaları Kadınlar finalinde TİGEM´i 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, 14.kez Türkiye Kupası´nın sahibi oldu. Son 3 yılın şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyesi üçüncü, Kocasinan Belediyesi ise dördüncülüğü elde etti.

fenerbah%C3%A7e-kad%C4%B1n.jpg

TÜRKİYE KUPASI TAKIM SONUÇLARI (9.6.2019)

2019 Türkiye Kupası ferdi müsabakalarında finalde Talha Yiğenler´i mağlup eden İbrahim Gündüz, üst üste ikinci, toplamda ise üçüncü kez Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Talha Yiğenler ikinci, Ziver Gündüz üçüncü, Zihni Batuhan Şahin dördüncü sırayı aldı.

ibrahim-1.jpg

Kadınlarda ise finalde Ece Haraç´ı yenen Sibel Altınkaya üst üste 5.kez Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Ece Haraç ikinci, Gülpembe Özkaya üçüncü, Betül Nur Kahraman ise dördüncü oldu.

ece1-2.jpg

Çift Erkekler

1. Gençay Menge (İST) Halil Hacı (İST)
2. Abdullah Talha Yiğenler (İST) İbrahim Gündüz (İST)
3. Oğuzhan Öner (ADN) Ufuk Altınkaya (ADN)
3. Bilal Selim Tok (YLV) Tugay Sirzat YIılmaz (YLV)

%C3%A7ift-erkekler.jpg

Çift Kadınlar

1. Sibel Altınkaya (İST) Gülpembe Özkaya (İST)
2. Özge Yılmaz (KYS) Betül Nur Karaman (KYS)
3. Simay Kulakçeken (BRS) Damla Uzel (BRS)
3. Ece Haraç (YLV) Çiğdem Köse (YLV)

%C3%A7ift-kad%C4%B1nlar.jpg

TÜRKİYE KUPASI FERDİ SONUÇLARI  (10.6.2019) 

Kupadan Aklımda Kalanlar

Beşiktaş erkek takımı her bakımdan çok örnek bir takım. Oyuncularının hepsi çok efendi ve sempatik sporcular. Takım ruhu üst düzeyde. Şampiyonluk onlara çok yakışıyor. Başarılarının devamını diliyorum.

Fenerbahçe kadın takımı Babür’ün liderliğinde çok önemli işler yapıyorlar. Kızlar çok hanımefendi Fenerbahçe formasını çok güzel taşıyorlar. Salona renk katıyorlar. Şampiyonluk onlara çok yakışıyor.

Fenerbahçe erkek takımı benim yetiştiğim ve Türkiye şampiyonu olduğum kulüp. Seyrederken içim acıdı. Fenerbahçe’nin olduğu her branşda şampiyonluk dışındaki her derece başarısızlıktır. Fenerbahçe’de oynayan hiç bir sporcu kulüpten büyük değildir. Mısır’lı ikinci sınıf oyuncuların kaprisleri yüzünden takım maçlarında 5. oldu. Benim önerim Mısır’lı oyunculara hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yollar ayrılmalıdır. Fenerbahçe’nin para problemini biliyorum. Transfer yapamıyorlar ise genç takımla sahaya çıkabilirler. Transfer yapabiliyorlar ise öncelikle Türk yetenekler ile çok rahat şampiyonluğa oynayan bir takım yapabilirler.Avrupa da derece yapabilecek bir takım kurabiliyorlar ise kaliteli yabancılar alınmalıdır.

8-10 Haziran tarihlerinde İstanbul da düzenlenen Masa Tenisi Büyükler Türkiye Kupası Şampiyonasında tek kadınlar kategorisinde Yalova’lı genç sporcu *Ece Haraç* Final oynama başarısı göstererek, Türkiye 2. si olarak madalya kazandı.

Bu güzel kızımız etrafına ışık saçıyor. Bu konuda özel bir paragraf açmak isterim.

Henüz 16 yaşında Büyükler Türkiye Şampiyonasında Final oynayarak büyük başarıya imza atan Yalova’lı genç sporcu Ece Haraç’ın sürekli yukarı giden performansını taktir etmemek elde değil. Beni en çok heyecanlandıran ve umutlandıran sporcuların başında geliyor. Kendisini bir süredir takip ediyorum. Yalova’da ki antrenmanlarda ve turnuvalarda izleme şansı buldum. Azimli ve çalışkan bir sporcu, arkadaşları ve hocalarıyla uyumu çok iyi, disiplini ve çalışkanlığıyla örnek bir sporcu. Durum böyle oluncada başarının gelmesi doğal oluyor.
Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Yalova bir Masa Tenisi kenti olmuş. Değerli hocalarla çalışan sporcular bunun bilincinde, kulüplerinin desteğiyle de başarılı işlere imza atıyorlar. Öyleki hem kulüp bazında, her yaş kategorisinde ferdi, çift, takım müsabakalarında, milli takımlarda ve de okullarda başarıları var. Okullarda, erkeklerde Dünya 3.lüğü, kızlarda Dünya 4.lüğü ve kızlarda Süper Lig 3.lüğü gibi önemli başarılar…

Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübünün genç sporcusu Ece Haraç son yıllarda aldığı başarılarla haklı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda iyi performans sergiliyor ve hemen hemen hepsinde madalya kazanma başarısı gösteriyor. Genç ve A Milli Takım formalarını da başarı ile giyen Ece Haraç gelecek için camiaya umut veriyor.
Ece’nin başarısında kuşkusuz hocaları Kadri Kocacenk, Hüseyin Durmaz ve Bayram Ali Yılmaz’ın, okulunun, federasyonun, kulübünün ve ailesinin rolü büyük. Kanaatimce Ece Haraç gibi genç ve gelecek vaad eden sporcular her türlü desteği hak ediyor.
16 yaşındaki başarılı oyuncunun desteklenmesi halinde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ve hatta olimpiyatlarda ülkemize madalyalar kazandıracağına benim inancım tam.

2019 Türkiye Kupası’nın Yıldızı Ece Haraç, Geleceğin Büyük Yıldızıdır. Yolun Açık Olsun Ece.

Sevgi ve Saygılarımla

Gsm : 0 533 369 17 82

cem.avunduk@gmail.com

https://www.lordmedya.com/2019-turkiye-kupasinin-yildizi-ece-harac-gelecegin-buyuk-yildizidir/

lord2-15.jpg

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 70 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..